Mersin’de CHP’li kadınlar halkı dinliyor sorunlara çözüm üretiyor

Mersin’de CHP’li kadınlar halkı dinliyor sorunlara çözüm üretiyor
Mersin’de CHP’li kadınlar halkı dinliyor sorunlara çözüm üretiyor

 

MERSİN- AYSEL ŞAHİN; Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Kadın Kolları Mersin İl Başkanlığı İl genelinde sürekli halkın içinde olması nedeniyle gönüllerde taht kuruyor. Mersin’de13 ilçede ilçe başkanları ve yönetimleri ile birlikte her zaman uyum içerisinde çalışan Kadın Kolları İl Başkanlığı, ayrım yapmaksızın her ilçede yurttaşların sorularına çözüm üretmeye çalışıyor.

 

CHP Kadın Kolları Mersin İl Başkanı Gülşah Yıldırım Genç, Özgecan Aslan Parkı’nda gerçekleştirdiği “Kadın Üreticiler Yeni Yıl Etkinliği” kapsamında stand açarak kadınlarımın hazırlamış oldukları el emeği göz nuru ürünleri satarak, gelirinin Tip 1 SMA hastası Yağmur Deniz Tok’un tedavisi için kullanılmasına katılarak destek olduklarını açıkladı. Halk ile sürekli iç içe olan kadın kolları il başkanı Genç açıklamasına şöyle devam etti;

 

“CHP Kadın Kolları Genel Başkanımız, Parti Meclisi (PM) Üyemiz Sayın Aylin Nazlıaka öncülüğünde Genel Merkezimizin başlatmış olduğu “YAŞAM HAK” projesi kapsamında 81 il Kadın Örgütümüzle beraber amacımız, sadece şiddet gören kadınların yaşam hakkını savunmak değil; aynı zamanda bu yaşama yön vermek, değiştirmektir. İşte bu değişim, birlikte kuracağımız eşit ve aydınlık yarınların habercisi olacaktır. Genel Merkezimizde 7/24 çalışacak olan bir çağrı merkezi kurduk. Bu merkez kanalıyla, korkutulmaya, sindirilmeye, dört duvar içinde şiddetin her türlüsüne maruz bırakılmaya çalışılan kadınları, onların sesi ile kucaklayacağız. Hem 444 82 85 numaralı hem de yasamhak.com web sayfamızdan bize elektronik posta ile ulaşmalarını sağlayacağız. Dayanışarak, mücadele ederek, örgütlü ve sağlam temeller atacağız.”CHP Kadın Kolları Mersin İl Başkanlığı, hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamalarında da ilçe ilçe gezerek sokakta yaşayan canlarınsoğuklarda kimsesiz aç, susuz yaşamalarına sessiz kalmadı.

 

Her hafta farklı bir ilçede olduklarını belirten CHP Kadın Kolları Mersin İl Başkanı Gülşah Yıldırım Genç, “ sokakta yaşayan her canlının beslenme ihtiyaçlarını giderebilmek adına Sokak Hayvanlarını Koruma Komisyonumuzla birlikte ilçe ilçe gezerek sokaklarda yaşayan canlılarımızın beslenme ihtiyaçlarını gideriyoruz. Bu soğuk havalarda sokaklarda kimselerin olmadığı zamanlarda biz yanlarında oluyoruz. Bu da bizi gayet mutlu ediyor. Her canlının yaşam haklarının olduğu gerçeği sokağa çıkma kısıtlamalarında da yaşadıklarını unutmayarak böyle bir çalışma gerçekleştirdik, gerçekleştirmeye devam edeceğiz.” dedi.

 

Toroslar ilçesinden başlayarak Erdemli ve Silifke ilçelerinde devam eden çalışmaya diğer ilçelerle sürdüreceklerini belirten Genç, “Elimizden geldiğince genciyle, yaşlısıyla, kadınıyla, erkeğiyle tüm Mersin’imizde 7den 70e tüm canlılarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Tüm çalışmalarımızda bizlere güvenen, destek veren İl Başkanımız Adil Aktay'a, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Başkanımız Vahap Seçer'e teşekkür ediyoruz” dedi.

Dur durak bilmeyen CHP li kadınlar, Mersin’i baştan sona gezip her derde deva olmaya çalışıyorlar.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.