Mezitli’de 19 Mayıs’ta büyük coşku

Mezitli’de 19 Mayıs’ta büyük coşku
Mezitli’de 19 Mayıs’ta büyük coşku

 

MERSİN-BEKİR ŞAHİN:  Mezitli Belediyesi tarafından organize edilen 19 Mayıs Gençlik Yürüyüşüne binlerce insan akın ederek katıldı.

 

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı için eski Mezitli Belediyesi binası önünde toplanan kalabalık Demokrasiye Meydanına kadar yürüdü.

 

Atatürk posteri ve Türk Bayrağı ile yürüyüşe katılan halk Belediye Başkan Neşet Tarhan'la birlikte, Atatürk'ün yolundan yürüme inancını, bayrakları sallayarak, coşkulu slogan ve şarkılarla dile getirdi.

 

Katılamayan insanlar evlerinin balkonlarında, işyerlerinin önlerine çıkarak, yürüyüşe katılan coşkulu kalabalığı selamlayıp alkışladılar, “Neşet başkan, seninle gurur duyuyoruz” diyerek ses verip coşkunun heyecanını onlarda yaşadı. www.yenicizgihaber.com

 

Caddelere sığmayan halk ellerinde Türk Bayrakları ve Atatürk posterleri taşıdı, “Türkiye laiktir laik kalacak”, “Mustafa Kemalin” askerleriyiz sloganları attı.

 

Kalabalık kitle alkışlar eşliğinde “Sarı saçlım mavi gözlüm nerde, nerde, nerdesin dost”, “Güzel günler göreceğiz çocuklar” şarkılarını seslendirdi.  

 

Mezitli Belediyesi’nin öncülüğünde her yıl düzenlenen meşaleli yürüyüş geleneği 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramında da devam etti.

 

Çok güzel bir program 

Etkinliğe katılanlar yürüyüş sonunda Demokrasi Meydanında kibrit kutusu sanatçılarının verdikleri konseri izlerkende eğlendiler. Etkinliğe katılan yurttaşlar, "Çok güzel oldu, Mezitliye yakıştı belediye başkanına ve emegi geçen herkese teşekkür ederiz diyerek" iyi diyenletiri ifade ettiler. www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.