Mersin özgürlüğünün 100.yılında bir ilke imza atıyor

Mersin özgürlüğünün 100.yılında bir ilke imza atıyor
Mersin özgürlüğünün 100.yılında bir ilke imza atıyor

 

MERSİN- BEKİR ŞAHİN; Mersinlilerin yıllardır hayalini kurduğu dev metro projesinin temeli 3 Ocak’ta atılıyor. Bu önemli açılış Millet İttifakı’ndan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Lideri Meral Akşener’in katılımları ile gerçekleşiyor.

 

Mersin Düşman İşgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümünde, yıllardır vaat edilen ama bir türlü hayata geçirilemeyen dev metro projesinin temel atma törenine tanıklık ediyor.

 

Büyükşehir’i, Millet ittifakının adayının kazandığı Mersin’de devam eden hummalı çalışmalar, 3 Ocak’ta çok daha büyük bir yatırım ile yeni bir tarih yazılıyor.

 

Mersin’in raylı sistemler dönemine geçişi için yapılacak temel atma töreni, ülke siyaseti içinde tarihi bir güne vesile olacak. 

 

Mersin metrosunun temel atma törenine Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)  Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti liderleri Meral Akşener bu tarihi açılışı Mersin halkı ile birlikte tanıklık ediyor.

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde yapılacak metronun temel atma töreni 3 Ocak Pazartesi Günü saat 15.00’te Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilmesi planlandı. www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.