Matbaacılar Odası Başkanlığına Boynukısa yeniden seçildi

Matbaacılar Odası Başkanlığına Boynukısa yeniden seçildi
Matbaacılar Odası Başkanlığına Boynukısa yeniden seçildi

 

GAZİANTEP- ANILŞAHİN:  Gaziantep Matbaacılar Odası seçiminde Ökkeş Boynu kısa ile Harun Koçuşağı’nın listeleri yarıştı. Toplam 278 üyenin oy kullandığı seçimde Boynukısa 211 oy alarak seçimi yeniden kazanan isim olurken, Koçuşağı ise 65 oy alarak seçimi kaybetti, 2 oy ise geçersiz sayıldı.  

 

GESOB Başkanı Ömer Küsbeoğlu’nun divan başkanlığını yaptığı genel kurulda, Küsbeoğlu

Oda seçimlerinin birlik ve beraberlik içerisinde geçmesini temenni ederken, seçimlerin ülkeye ve millete hayırlar getirmesini ifade etti. Birlik Başkanı Ömer Küsbeoğlu "Seçimin kazananı ve kaybedeni yoktur. Kazanan matbaacı esnafı olmuştur. Birlik ve beraberlik içinde sorunların daha kolay çözüleceği inancındayım" şeklinde konuştu.

 

BÜTÜN KARARLARI ORTAK ALDIK

Matbaacılar Oda Başkanlığına yeniden seçilen Ökkeş Boynukısa 4 yıllık yönetim süreçlerinde    2010 yılında yedek üye olarak girdiğini ve 2014 yılında asil listede yönetime girdiğini belirterek, “2018 yılında sizlerin teveccühü ile vermiş olduğunuz oylarla seçimi kazandık.  Matbaacılar esnafı olarak biz, birlik beraberlik içerisinde olmamız gerekiyor. Üye sayımızı 445'e çıkarmış bulunuyoruz. Burada yalnızca matbaacı esnafımız yok tabelacı, kırtasiyeci, ajans, gazete, heykeltraş, ressam gibi güzel sanatlar dalında ki üyelerimizde bulunmakta. Her kesime emek ve hizmet verdik. Geçen 4 yıllık süreçte mümkün olduğunca küçük esnafımız, orta ölçekli esnafımız, serigrafçı, etiketçi ve matbaacısıyla çok renkli makine parkuruna sahip olan Ticaret Odası, Sanayi Odası üyesi ayrımı yapmadan hep birlikte birlik beraberlik içinde fiyat belirledik. Fiyat tarifelerini beraber oluşturduk, beraber karar aldık. Ben hiçbir kararı tek başıma almadım. Emeği geçen herkese teşekkür ederim" diye konuştu.

 

Seçimi kazanan Matbaacılar Odası  Başkanı Ökkeş Boynukısa’nın yönetimi şu kişilerden oluştu.

Hasan Bağcı, Hüseyin Karakuş, Selçuk Kalalı, Murat Zengin, Yunus Yağcı, Cihan İsmi, Mehmet Ali Çapınlıoğlu yer aldı. www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.