Kilis Belediyesi çalışanları çifte bayram sevinci yaşıyor

Kilis Belediyesi çalışanları çifte bayram sevinci yaşıyor
Kilis Belediyesi’den çalışanlara büyük müjde

BEKİR ŞAHİN

KİLİS- Kilis Belediye Başkanı Av Hakan Bilecen, belediye çalışanlarına çifte bayram sevinci yaşattı. Belediye Başkanı Bilecan belediyenin işçi ve memur tüm çalışanlarına çifte ikramiye ve maaş desteği vererak, belediye tarihinde bir ilki gerçeleştirdi. Başkan Bilecan, “Çalışanlarımızın haklarını korumaya ve onların refah seviyelerini yükseltmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

kilis-belediyesiden-calisanlara-buyuk-mujde-3.jpeg

KİLİS BELEDİYESİNDE ÇALIŞANLARIN YÜZLERİ GÜLÜYOR

Kilis Belediyesi olarak, çalışanların refahını artırmak ve ekonomik koşullar karşısında destek olmak amacıyla Tüm-Bel-Sen ile yaptıkları anlaşma ile memurlara ve işçilere yönelik verdiklere bayram ikramiyesi ve maaş destekleri çalışanlar arasında büyük sevinç yaşattı.

Başkan Bilecan çalışanların mutluluğundan duyduğu menmuniyeti belirterek

şunları ifade etti:

“Tüm Bel Sen ile yapılan Belediye anlaşma kapsamında memurlarımıza, Ramazan Bayramı’nda 2.000 TL, Kurban Bayramı’nda ise 10.000 TL ikramiye ödenmesi kararlaştırılmıştır. Bunun yanı sıra, memurlarımızın artan hayat pahalılığı karşısında mağdur olmamaları için maaşlarında her ay 3.000 TL ile 15.000 TL arasında ek iyileştirme yapılmıştır.

Ayrıca, belediyemizde görev yapan işçi personelimizin de emeklerinin karşılığını alması için ek destekler sağlanmıştır. Bu kapsamda, çalışma süresi 5 yılın altında olan işçilerimize toplamda 7.000 TL, çalışma süresi 5 yıl ve üzerinde olan işçilerimize ise toplamda 11.000 TL ekstra ücret ödenmiştir.”

BAŞKAN BİLECAN ÇALIŞANLARIN BAYRAMINI KUTLADI

Kilis Belediyesi olarak, çalışanlarn haklarını korumaya ve onların refah seviyelerini yükseltmeye yönelik çalışmalara devam edeceklerini belirten Belediye Başkanı Hakan Bilecan, “Verdiğimiz bu desteklerin tüm çalışanlarımıza hayırlı olmasını diler, Ramazan Bayramı’nlarını şimdiden kutlarım” diye vurgu yaptı.

Öte yanda Tüm Bel Sen Şube yöneticileri isi Kilis Belediyesi’nin memurlara verdiği önemli desteklerden dolayı başkan Bilecan’a teşekkür etti. www.yenicizgihaber.com

NOT:

YENİ ÇİZGİ HABER'den

Kıymeti takipçilerimiz lütfen paylaştığımız haberleri, köşe yazılarını, sadece okuyup geçmeyiniz, beğeni, yorum ve paylaşım yapınız. Google reklamlarını, mutlaka tıklayınız, uygun gördüklerinizi inceleyip ayrılabilirsiniz.

Web Sayfa ve sosyal medya hesaplarımız şunları;

https://www.yenicizgihaber.com/

https://www.facebook.com/profile.php?id=61564912765480

https://www.facebook.com/yenicizgihaber

https://x.com/yenicizgigazete

https://www.instagram.com/yenicizgigazete/

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.