İYİ Partili Aday Bilgiç’ten, Nizip’e Gençlik Merkezleri sözü

İYİ Partili Aday Bilgiç’ten, Nizip’e Gençlik Merkezleri sözü
İYİ Partili Aday Bilgiç’ten, Nizip’e Gençlik Merkezleri sözü

 

 

İYİ Partili Adaya Bilgiç’ten, Nizip’e Gençlik Merkezleri sözü

 

GAZİAANTEP- AYSEL ŞAHİN: İYİ Parti Nizip Belediye Başkan Adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç, genç Kadın olarak Nizip’li gençlere yönelik olarak açıkladığı projede Nizip’in tüm bölgelerine Gençlik Merkezleri kuracaklarının sözünü verdi.

 

 

Nizip’in en genç ve tek kadın belediye başkan adayı Avukat Gizim Büşra Bilgiç, Nizip’in makus talihini yenip, Nizip’te tarih yazarak Nizip Belediye Başkanlığını kazanmasıyla birlikte Nizip’te yaşanacak olan değişim ve dönüşüm projelerini halkla paylaşmaya devam ediyor.

 

 

İyi Parti Nizip Belediye Başkan Adayı Gizem Büşra Bilgiç’in iddialı olduğu bir diğer proje ise her bölgeye kurmayı düşündükleri Gençlik Merkezleri. Gençlik merkezleri projelerinin bugüne kadar Nizip’in ötekileştirilen, hizmetten mahrum bırakılan bölgelerinden başlayacaklarını ifade ederek şöyle devam etti:

 

“Bizim tüm projelerimizde olduğu gibi Gençlik Merkezi projemizde de ilk hedefimiz bugüne kadar ötekileştirilen ve Hizmet almayan bölge ve mahallelerden başlamak olacak.  Hepimiz Nizipliyiz ama bazılarımız Nizip’in ve Belediyenin hizmet ve imkanlarından fazlası ile yararlanırken bazı mahallelerimiz maalesef yüzyıl öncesinde kalmış durumdalar. Mesela  Karşıyaka, Kıbrıs, Yunus Emre Mahalleleri, Attar Ali Meydanı, Belkız Mahalleleri. Buralarda yaşayan insanlarımızın suçları ne? Yıllardır bu insanlar Nizip’i yönetenlere oy vermekten başka ne suç işlediler. Neden bunlara ceza veriliyor doğrusu bunu anlamak imkansız.

 

Ben kendisini Adalete adamış bir kardeşiniz olarak, Bir hukukçu olarak Belediye Başkanlığı görevini devraldığımızda İlk önce Adaleti tesis etmek için Projelerimize bu mahallelerden başlayacam. Durumların eşitlenmesi ve adaletin tecelli etmesi noktasında çalışmalar yapacam.”

 

 

GENÇLİK MERKEZLERİMİZ, SANAT, SPOR, EĞLENCE, ÜRETİM VE İSTİHDAM MERKEZLERİ HALİNE GELECEK.

İyi Parti Nizip Belediye Başkan adayı Gizem Büşra Bilgiç, Gençlik merkezi diyence bazı siyasilerin yalnızca kültürel amaçlı etkinlik yapılan yerleri gençlere işte size gençlik merkezi diye takdim ettiklerini ifade ederek, “Gençlik merkezlerimiz, sanat, spor, eğlence, sosyal ve kültürel etkinlik üretim ve istihdam merkezi halinde olacak. Bir gencimiz ne istiyorsa onu bulabileceği bir merkez olacak. Projelerin tasarım ve çizim aşamasında yeniden gençlerimiz ile bir araya gelerek onların istekleri ve önceliklerine önem vererek inşa etmiş olacağız. Bizim Gençlik merkezlerimizde Peyzajı düzgün yapılmış geniş yeşil alanları olan yerler olacak. İçerisinde Spor’un her türlüsünün yapılmasına imkan sunan spor kompleksleri, sinema, müzik, tiyatro etkinlik alanları, yabancı dil, kişisel gelişim ve meslek kursları ile bunlarla entegre üretim atölyeleri, cafe, restaurant, çay bahçesi, alışveriş merkezi gibi farklı aktivite merkezleri olacak. Yani Tam donanımlı bir yaşam alanı olacak” dedi.

 

 

5 YILDA BİN GENCİMİZİ İŞ VE AŞ SAHİBİ YAPACAĞIZ

İyi Parti Nizip Belediye Başkan adayı Bilgiç, Nizip Belediyesi bünyesinde oluşturacakları Gençlik merkezleri ile 5 yılda bin genci iş ve aş sahibi yapacaklarını söyledi. Gençlerin bu merkezlerde usta öğretici, üretim elamanı, sanat elamanı, çalışan gibi farklı katogorilerde istihdam edileceğini söyleyen İyi Parti Nizip Belediye Başkan adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç, “5 yıl uzun bir zaman bizim öncelikli hedefimiz bu süre içerisinde burada bin gencimizi istihdam etmek. Ama ben inanıyorum ki bu Gençlik merkezinin vermiş olduğu gençlik enerjisi ve motivasyonu ile çok daha fazla gencimizi istihdam etmekle beraber Binlerce gencimizin de hayatını dolu dolu yaşamasını, sağlıkla, sporla, sanatla, doğayla tanışmasını sağlamış olacağız” diye konuştu.  www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.