Pazarcık'ı 10 yıldır AKP'li başkanlar yönetiyor, iktidarın imkanları ilçeye kazandırılmıyor

Pazarcık'ı 10 yıldır AKP'li başkanlar yönetiyor, iktidarın imkanları ilçeye kazandırılmıyor
Pazarcık'ı 10 yıldır AKP'li başkanlar yönetiyor, iktidarın imkanları ilçeye kazandırılmıyor

KAHRAMANMARAŞ- BEKİR ŞAHİN:  Pazarcık Eski Belediye Başkanı Kamil Dalkara 10 yıldır Pazarcık ilçesini yöneten AKP’li belediye başkanlarının vatandaşlar arasında hizmette ayrım yaptıklarını, mevcut hizmetlerin bazılarının halka kazandırılmayıp atıl bırakıldığını ileri sürerek “Geliyor gelmekte olan” diye konuştu.

 

Geçtiğimiz aylarda yeniden CHP'ye katılan Pazarcık eski belediye başkanı Kamil Dalkara, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlarla Pazarcık Belediyesini geçen 10 yıllık süre içerisinde AKP’li başkanlarının yönettiğini, ancak iktidar imkanlarının ilçeye kazandırılmadığı gibi mevcut hizmetlerin de atıl bırakıldıklarını ileri sürdü.

 

İNŞAAT ATIL DURUMDA

Belediyeyi 9 milyon borçla devrettiğini, ancak 2019 da eski AKP’li belediye başkanının yine, yeni AKP’li belediye başkanına 85 milyon borçla devrettiğini hatırlatan Dalkara, aynı zamanda önceki AKP’li belediye başkandan yeni AKP’li belediye başkanının devraldığı hizmetlerin de atıl kaldığını ileri sürdü. Dalkara şöyle devam etti:  www.yenicizgihaber.com

“Pazarcıkta cezaevi olarak bilen ve 2018 yılında dönemin AKP belediyesi tarafından Kreş olarak ihale edilerek yapılan bina, 2020 yılında yüklenici firma tarafında belediyeye teslim edildi. Ancak geçen 3 yıl içerisinde burası atıl olarak duruyor. Binanın kalan eksikleri tamamlanarak ilçeye kazandırılmadı.

 

AKPLİ BELEDİYE BAŞKANLARI PAZARCIKI UNUTUYOR

Pazarcık ilçesini 10 yıldır yöneten AKP’li belediye başkanları Hamdi Yakup Bozdağ ve İbrahim Yılmazcan’ın ilçeye tek yaptıkları eser olan Pazar Yeri, orası da harabe halde. İktidar partisinin belediyecilik anlayışını Pazarcık halkı 10 yıldır yaşıyor.

 

Bu güzel ilçemize yapılan haksızlıkları, verilmeyen hizmetleri, mevcut hizmetlerin atıl durumu ve benzer konularla ilgili kamuoyunu bilgilendirmeye devam edeceğim” şeklindeki açıklamalarıyla eski başkan Dalkara, yeniden ilçede gündeme geldi.

 

EN ÖNEMLİSİ HİZMETTE AYRIM YAPMADI

Eski Belediye Başkanı Kamil Dalkara’nın belediyeyle ilgili sosyal medyadaki paylaşımlarına, kimileri tepki verirken, kimileri de yerinde eleştiri olarak görüp destek verdi. Bazı yurttaşlar Dalkara’nın ilçeye hizmet etmediğini, belediyeyi 20 milyon borçla bıraktığına yönelik eleştirilere ise yine ilçe halkından bazıları yanıt verirken, bir yurttaş ise,  “Kamil başkan, Pazarcık’a taziye evleri yaptı, parkları, stadyumu, otogarı ve yolları o yaptı. En güzel yaptığı bir başka önemli hizmet ise insanlar arasında ayrım yapmadı. Sünni, Alevi, Türk, Kürt ayrımını görmedik, yaşamadık, karşılaşmadık” diyerek tepki verdi. www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.