HDP’li Av. Salih Şahin vefat etti

HDP’li Av. Salih Şahin vefat etti
HDP’li Av. Salih Şahin vefat etti

  

GAZİANTEP-BEKİR ŞAHİN: HEP Kurucu Üyesi ve Ankara eski il başkanı, BDP Gaziantep eski il başkanı, HDP milletvekili aday adaylarından Av.Salih Şahin vefat etti.

 

HEP’in kurucularından, aynı zamanda HEP Ankara eski il başkanı, BDP Gaziantep eski il başkanlarından aynı zamanda HDP Gaziantep milletvekili aday adayı, PM Üyesi görevlerinden bulunan Av. Salih Şahin, önceki gün rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Şahin hastanede 3 gün tedavi gördü, yoğun bakıma alındı ancak kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

 

Av Salih Şahin dün (18 Kasım Cuma) öğle namazını müteakip Şireci camiinden kılınan namazdan sonra Gaziantep Asri Mezarlığı'nda defnedildi. Salih Şahin’in taziyesinin Değirmiçem Mahallesi, Eruslu Camii yanındaki 139 nolu taziye evinde kabul ediliyor. www.yenicizgihaber.com

 

Daha önce covid-19 hastalığı da geçiren, ancak bu hastalıkta olumsuz etkilenmesine rağmen hayatta tutunabilen, kalp yetmezliği de olan Şahin’in o günden buyana düzelmediği, ilaç ve tedavilerle yaşamına devam ettiği öğrenildi.

 

Demokrasi ve insan hakları alanlarında, önemli mücadeleler veren Salih Şahin’e yeni çizgi ailesi olarak Allahtan rahmet yakınlarına sabır diliyoruz. www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.