Halıcılarda Mehmet Törer güven tazeledi

Halıcılarda Mehmet Törer güven tazeledi
Halıcılarda Mehmet Törer güven tazeledi

 

GAZİANTEP- BEKİR ŞAHİN:  Halıcılar Odası Genel Kurulu tek liste halinde gidilen seçim ile gerçekleşti. Genel kurulda mevcut Oda başkanı Mehmet Törer tekrar başkan seçilerek güven tazeledi. Sektöre yönelik hizmetlerini sürdüreceklerini ifade eden Başkan Törer yeni dönemde ulusal ve uluslararası arenada birçok proje gerçekleştireceklerini ifade etti.  

 

Gaziantep Dokumacılar ve Benzeri Esnaf Odası olağan genel kurulun yaparak yeni yönetim kurulunu seçti. GAİB Hizmet binasında gerçekleştirilen seçimlere Mehmet Törer başkanlığında tek listeyle gidildi.

 

Halı sektörünün gelişmesin ve kalkınması için önemli çalışmalara öncülük yaptıklarını belirten, başkan Mehmet Törer, bundan sonraki süreçte de diğer paydaş kuruluşlarla gerek sektörün gerekse halı ve dokumacı esnafının sorunlarında çözüm odaklı çalışmalar yürüteceklerini ifade etti.

 

Dünya halı üretiminin merkezi olan Gaziantep’te bu sektörün geleceğine yönelikte yatırımlara imza atmak istediklerini vurgulayan başkan Törer, “Eğitim önceliğimiz olacaktır. Sektörümüzdeki nitelikli insan iş gücünü arttırmak için, yetenekli gençlerimizin mesleğe kazandırılması ve eğitilmesi yönündeki bütün çalışmaların içerisinde olacağız” dedi.

 

Yapılan genel kurulun ardından Mehmet Törer, Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden seçilirken yönetim kurulu asil üyeliklerine Bekir Elbir, Ahmet Göksular, Ekrem Efendioğlu, Ekrem Kabalcılar, Turan Bostan, Cuma Alparslan seçildi.

 

Yönetim kurulu yedek listesinde ise Ahmet Çulhalar, Musa Gürgen, Harun Konukoğlu, Muhittin Kaplan, Mehmet Atilla Darak, Abdurrahman Tekdaş ve Abdulkadir Özoğlu yer aldı. Yapılan seçimlerde denetim kurulu asil üyeliklerine ise Erdal Özen, Ahmet Önder Çapkur ve Çetin Elbir seçilirken yedek üyeliklere Belgin Göksular, Tuğba Özer ve Gülistan Kaplan seçildi. www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.