Halfeti’de Halkbank hizmet veriyor

Halfeti’de Halkbank hizmet veriyor
Halfeti’de Halkbank hizmet veriyor

HALFETİ-BEKİR ŞAHİN; Şanlıurfa Halfeti İlçesi’nde esnafın dört gözle beklediği Halk Bankası Şube’sinin açılması özellikle esnaf arasında büyük sevinç yarattı.

 

Esnaf böylece hem kredi çekmek için, hem de nakit ihtiyaçlarında Birecik ya da Urfa’ya kadar gitmek zorunda kalmıyor. Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Levent Yıldırım, Ziraat Bankası’ndan sonra ilçede Halk Bankası’nın hizmet vermesi ilçedeki banka sorununu çözdüğü, esnafın rahatladığını ifade etti.

Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Levent Yıldırım, esnaf kredilerini bundan böyle çok daha kolay ve hızlı şekilde ilçedeki bankada alabileceklerini ifade ederek, “Bankanın şube açması için yapılan girişimlerde emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Banka şubesi bizimde işimizi kolaylaştırdı. Esnafta büyük oranda rahatladı. Hem zaman kaybı olmayacak, hem de iş kaybı yaşanmadan insanlar nakit parasını alıp işini yapmaya devam edecek” dedi.

 

Başkan Yıldırım, kooperatif olarak şuana kadar 20 trilyon civarında kredi dağıttıklarını, esnafın nakit ihtiyacını karşılamak için çaba gösterdiklerini kaydetti. www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.