Halfeti’ye dayanışma ziyaretleri sürüyor

Halfeti’ye dayanışma ziyaretleri sürüyor
Halfeti Belediyesi'ne destek ziyaretleri sürüyor. DEM Parti kazandı, hizmetler devam ediyor. İstanbul ve Gaziantep'ten dayanışma ziyaretleri gerçekleştirildi. Eş başkan Karayılan, Halfeti'yi turizme hazırladıklarını belirtti.

Halfeti’ye dayanışma ziyaretleri sürüyor

ŞANLIURFA- BEKİR ŞAHİN:  Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi'nin (DEM Parti) kazandığı Halfeti Belediyesine demokratik kitle örgütleri ve yurttaşların dayanışma ziyaretleri aralıksız sürüyor. Bu arada belediyenin ilçeye hizmetleri devam ediyor.

DEM Parti’nin kazandığı Halfeti Belediyesine Mayıs ayı içerisinden de önemli destek ve dayanışma ziyaretler gerçekleştirildi. Eş başkan Mehmet Karayılan, “Halfeti’de hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır derken, öylesine demedik. DEM geldi devran döndü” dedi.

İSTANBUL’DA GELDİLER

İstanbul Şanlıurfalılar Konfederasyonu Başkanı Sami Çiriş ve beraberindeki heyet Haleti Belediyesi eş başkanları Mehmet Karayılan ile Saniye Bayram’ı makamında ziyaret ederek başarılar diledi. www.yenicizgihaber.com

TİLKİLER KÖYÜ DAYANIŞMA DERNEĞİ

Gaziantep Tilkiler Köyü Dayanışma Derneği Başkanı Eren Ovayolu ve dernek yöneticileri belediye eş başkanlarını ziyaret ettiler.

ÇEPNİLER DERNEĞİ

Gaziantep Çepniler Dernek Başkanı ve yöneticileri ile birlikte Halfeti Belediyesi başkanlığında eş başkanlar Karayılan ve Bayram ile görüşüp görevlerinden başarılar dilediler.

Belediye eş başkanı Karayılan, halkın seçilmişleri olarak her zaman ve her yerde halkın yanında olacaklarını aynı zamanda  sorunlara çözümler üreterek çok daha güzel, turistlerin rahatça gelebilecekleri bir Halfeti için çaba gösterdiklerini ifade etti.

Karayılan, “Halfeti’de hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır derken, öylesine demedik. DEM geldi devran döndü” dedi.

Belediye eş başkanı Mehmet Karayılan ziyaretlerinin kendilerine güç verdiğini herkese teşekkür ettiklerini ifade etti.   www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.