Gaziantep’te ulaşıma gizli zam memnun etmedi

Gaziantep’te ulaşıma gizli zam memnun etmedi
Gaziantep’te ulaşıma gizli zam memnun etmedi

Yapılan artışa dolmuş ve otobüs firmaları tepki göstererek artışın çok komik olduğunu ileri sürdüler. Belediyenin emekli, yaşlı ve öğrenci gibi kesimlere yönelik sübvanse oranını da düşürdüğü ifade edildi. Yapılan zam 1 Temmuz 2019 tarihinden itibaren uygulamaya konuldu.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Koordinasyon merkezinin aldığı kararla toplu taşıma araçları biniş ücretlerine zam yapıldı.1 Temmuz 2019 tarihinden itibaren geçerli olan

Yeni tarifeyle Belediye otobüsleri ile tramvay için tam bilet 2.10 liradan 2.50 liraya öğrenci biniş ücreti ise yine Belediye otobüsleri ile tramvay için 1.30 liradan 1.40 liraya yükseldi.

DOLMUŞ VE OTOBÜSÇÜLER MEMNUN DEĞİL

Öte yandan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Koordinasyon merkezinin aldığı kararla özel halk otobüslerinin de biniş ücreti yeniden düzenlendi.

Bunu göre tam bilet 2.50 liradan 2.80 liraya öğrenci biniş ücreti ise 1.60 liradan 1.75 liraya yükseltildi.

3-4 yıldır zam alamadıklarını söyleyen dolmuş ve otobüs firmalarının sahipleri ise yapılan zammı çok komik bulduklarını belirterek zamdan haberlerinin olmadığını ifade etti. Diğer büyük şehirlerin çoğunda özellikle CHP’li belediyelerin olduğu şehirlerde mazota yapılan zamlar dikkate alınarak, belediye ücretlerin çoğunu sübvanse ederek karşıladığı ve müşteriye yansıtmadığını söylediler. Dolmuş ve otobüs firmaları yapılan zamma itiraz etti. YENİ ÇİZGİ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.