Gaziantep’te Mimarlar Odası Başkanlığına Tezel yeniden seçildi

Gaziantep’te Mimarlar Odası Başkanlığına Tezel yeniden seçildi
Gaziantep’te Mimarlar Odası Başkanlığına Tezel yeniden seçildi

 

GAZİANTEP- AYSEL ŞAHİN:  Mimarlar Odası Gaziantep Şubesi’nin 17. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Fatma Aslı Tezel, yeniden aynı göreve seçilerek güven tazeledi.

 

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Toplantı salonunda gerçekleştirilen Mimarlar Odası’nın 17. Olağan Genel Kurulunda divan başkanlığına B. Sıtkı Severoğlu, başkan yardımcılıklarına Seyfettin Coşan ve Hülya Kalkan, yazman üyeliklere Metehan Behzetoğlu ve Gamze Kaya seçildi.

 

Genel Kurul’da konuk olarak TMMOB İKK Sekreteri ve Makine Mühendisleri Odası Başkanı Aykut Kocalar, Çevre Mühendisleri Odası Başkanı Yusuf Acar, Veteriner Hekimler Odası Başkanı Meltem Peri ve İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Bora Kanevetçi katılım sağladı.

 

Saygı duruşu ve İstiklam Marşı ile başlayan genel kurulda Mimarlar Odası Genel Başkanı Prof.Dr. Deniz İncedayı’nın mesajının okunmasından sonra, genel merkez gözlemcisi Semih Temizkan’ın ve konukların konuşmaları oldu.

 

İKİ YILLIK ÇALIŞMALAR DEĞERLENDİRİLDİ

Fatma Aslı Tezel 16. Dönem çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu.  Ali Sina Açıkkol 16. dönem çalışma raporununa ilişkin bilgilendirme yaparken M.Yezdan Güldeş ise şube mali durumu hakkında bilgilendirme yaptı. Mesleki ve kent sorunları ile ilgili yapılan değerlendirme, görüşler alınarak 17.döneme ilişkin öneri ve temenniler üyeler tarafından dile getirildi. www.yenicizgihaber.coım

 

MİMARLAR YENİDEN ASLI TEZEL DEDİ

17.Dönem Şube Yönetim Kurulu Başkan Adayı Fatma Aslı Tezel’in yeni döneme ilişkin adaylık konuşmasını yaptıktan sonra seçimlere geçildi. Tezel başkanlığındaki listenin yeniden kazandığı Mimarlar Odası yönetimi şu isimlerden oluştu:

 

Fatma Aslı Tezel (Başkan) Mehmet Selim Sancılı, İlker Nedim Çakar, Alper Büyükdemir, Ezgi Kalfe Şahin, Ali Sina Açıkkol ve Pervin Bilbay Odanın yönetim kurulunu oluşturan isimler oldu.

Bu arada Tezel v e ekibi tebrikleri Oda'da kabul etmeye başlarken destek olanlara teşekkür etti. 

 www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.