Gaziantep’te marangozculara Küsbeoğlu yedinden başkan seçildi

Gaziantep’te marangozculara Küsbeoğlu yedinden başkan seçildi
Gaziantep’te marangozculara Küsbeoğlu yedinden başkan seçildi

 

GAZİANTEP- ANIL ŞAHİN;  Gaziantep Marangozlar Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın Olağan Genel Kurulu Ömer Küsbeoğlu’nun başkanlığında tek listeyle gerçekleşti. Küsbeoğlu yapılan seçimde tekrara başkan seçilerek güven tazeledi. Bu arada eslekte 50. yılını tamamlayan başkan Kosbeoğlu’na hizmetlerinden dolayı plaket ile onurlandırıldı.

 

 

Bir düğün  salonunda gerçekleşen genel kurula çok sayıda oda başkanının yanısıra marangoz esnafı katıldı. Aynı zamanda Gaziantep Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı olan Ömer Küsbeoğlu, uzun yıllar başkanlığını yaptığı Marangozlar Odası’nın olağan genel kurulunda yeniden aday oldu.

 

Kongre sırasında konuşan Ömer Küsbeoğlu,  “Odamızda ben anlayışını yıkarak, esnaf arkadaşlarımız birlik olarak Odamızı yönetmek için yola çıktık ve bundan da başarılı olduk. Bugün burada bize destek olan diğer oda başkanlarına ve yapmış oldukları hizmetlerden dolayı sizlerin adına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Hizmet için yeniden aday olduğunu ifade eden Ömer Küsbeoğlu “Bizi çalıştıracak olan üyelerimizdir. Ben size hizmet etmek için tekrar aday oldum. Sizden hizmet etmek için destek istiyorum” dedi..

 

Bu arada kongrede meslekte 25 yılını dolduran esnaf, plaket ile ödüllendirildi. Yapılan kongrede Marangozların büyük çoğunluğunun oyunu alarak yeniden Oda Başkanı seçilen

Küsbeoğlu tüm üyelere bir kez daha teşekkür etti.  

 

Yapılan olağan genel kurulda Oda’nın yönetim kurulu şu isimlerden oluştu;

 

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER

 

Ökkeş Polat

 

İbrahim Özüberk

 

Mehmetyıldız

 

Mehmet Milli

 

Mehmet Göktürk

 

Ayhan Akay

 

www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.