Gaziantep Valiliği: Öğretmen ve iki idareci açığa alındı

Gaziantep Valiliği: Öğretmen ve iki idareci açığa alındı
Gaziantep Valiliği: Öğretmen ve iki idareci açığa alındı

 

Gaziantep Valiliği de olayı doğrulayarak, Mehmet Rüştü Uzel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde eğitim gören 150 öğrencinin Nizip’te bir mafya liderinin duruşmasına götürülmesine ilişkin yazılı açıklama yaptı. Valilik öğretmen ile iki okul idarecisinin açığa alındığını bildirdi. Gaziantep Valiliği açıklaması şöyle:

 

“Bazı basın mecralarında ilimizde bir öğretmenin bir kısım öğrenciyi izinsiz olarak bir ilçemize götürdüğüne yönelik haberler yayınlanması üzerine açıklama yapılması ihtiyacı doğmuştur. İlimiz merkezde bulunan bir lisede görevli olan bir öğretmenimiz çalıştığı okulda eğitim gören öğrencilerden bir kısmını yasal izin olmaksızın araçlarla Nizip ilçesine götürmüş, güzergahta bulunan polis ekipleri tarafından yapılan kimlik kontrolünde durum anlaşılmıştır.

 

Olayın idari makamlar tarafından haber alınmasına müteakip ivedi olarak 13.10.2021 tarihinde açılan soruşturmada ilk etapta bahse konu öğretmen ve iki idareci açığa alınmıştır. Konuyla ilgili adli ve idari süreç devam etmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.