Hava Durumu

Gaziantep Turizm Müdürlüğünde kıyak atama

Gaziantep Turizm Müdürlüğünde kıyak atama

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2024 10:07
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2024 23:39
Kaynak: Haber Merkezi
Haberyazilimi.com
Gaziantep Turizm Müdürlüğünde kıyak atama

 

Gaziantep’te liyakat değil yandaş tercihli görevlendirme

 

Gaziantep Turizm Müdürlüğünde kıyak atama

 

 

GAZİANTEP- BEKİR ŞAHİN:   Gaziantep İl Kültür Ve Turizm Müdürlüğü’nde ilginç, aynı zamanda kıyak görevlendirme dikkat çekti. Kurumda deneyimli 3 müdür yardımcısı, 2 şube müdürü varken, kurumda bir ilk yaşanarak, memur il müdürlüğüne vekâleten atandı.

 

 

Edinilen bilgilere göre, Gaziantep İl Kültür Ve Turizm Müdürü Bülent Öztürk, 7 Aralık 2023 tarihinde izine ayrıldı 16 Şubat 2024 tarihinde ise emekliye ayrıldı. Öztürk, izinliyken yerine izin vekâleti olarak müdür yardımcılarından en kıdemli olan Mehmet Aykanat görev yaptı. Öztürk’ün kurumda ilişkisini kesmesiyle birlikte il müdürlüğüne geçici olarak bakan Aykanat, aynı göreve vekaleten atanması için Gaziantep Valiliği kanalı ile Bakanlığa dilekçe gönderdi.

 

 

 

Yaklaşık 3 ay geçici olarak izin vekaletli il müdürlüğü görevini yürüten Aykanat, 35 yıllık bir deneyime sahip, aynı zamanda eski il müdürlüğü görevinden bulunmasına rağmen, aynı göreve vekâleten atanması beklenirken, kurumda bilgisayar işletme bölümünden memur olarak görev yapan ve AKP’ye yakınlığı ile bilenen Selçuk Korkmaz, Bakanlık tarafından 29.2.2024 tarihinde il müdür vekili olarak atandı.

 

 

 

Tapu Müdürlüğünden yaklaşık 10 yıl önce yatay geçiş ile Turizm İl Kültür Müdürlüğünde göreve başladığı örenilen Selçuk Korkmaz’ın bu kıyak ataması, kurum içerisinde de dikkat çekti.  

Kurumda konuya hakim 3 müdür yardımcısı, 2 şube müdürü varken, yapılan atama belki de Türkiye’de bir ilk olarak kayıtlara geçti.

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.