Gaziantep’te susuzluk çilesi bitmiyor, şehrin bir bölümünde yarın sular yine kesik

Gaziantep’te susuzluk çilesi bitmiyor, şehrin bir bölümünde yarın sular yine kesik
GASKİ, Gaziantep'te 13 Haziran Perşembe günü belirli bölgelerde su kesintisi yapacak. Şehirde sık sık su kesintileri yaşanıyor; GASKİ, Hacıbaba İçme Suyu Arıtma Tesisi'nde çalışma nedeniyle kesinti uyarısı yapıyor. İlçelere göre su kesinti saatleri ve mahalleler belirtiliyor.

GASKİ, 13 Haziran Perşembe Günü Belirli Bölgelerde Su Kesintisi Yapacak

Gaziantep’te susuzluk çilesi bitmiyor, şehrin bir bölümünde yarın sular yine kesik

GAZİANTEP- - YENİ ÇİZGİ:  AKP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin daha 2 yıl önce Gaziantep’in 2040 yılına kadar su sorunu çözüldüğünü açıklasa da şehirde sık sık su kesintilerinin yaşanması dikkat çekiyor. Aynı zamanda Türkiye’nin en pahalı suyunun tüketildiği Gaziantep’te, GASKİ bugün ve yarın üst üste su kesintisi uyarısı yapıyor.

Gaziantep Su ve Kanalizasyon İdaresi (GASKİ) tarafından yapılan açıklamaya göre, bugün şahirin büyük bir bölümünde yaşanan kesintilerden sonra yarında Hacıbaba İçme Suyu Arıtma Tesisi’nde devam eden, 1’inci etap içme suyu kapasite artırımı çalışması kapsamında 13 Haziran Perşembe Günü şehir merkezinde belirlenen bölgelerde planlı su kesintisi yapılacak.

Şahinbey ilçesinde 09.00-21.00 saatleri arasında, 23 Nisan, Akyol, Alibaba, Alleben, Aydınbaba, Bahçelievler, Barak, Beyazlar, Binevler, Bozoklar, Çamlıca, İsmetpaşa, Kavaklık, Kolejtepe, Konak, Öğretmenevleri, Perilikaya, Saçaklı, Savcılı, Serinevler, Sultanselim, Şenyurt, Tekstilkent, Üçoklar, Ünaldı ve Vatan Mahalleleri;

Şehitkamil ilçesinde ise 09.00-21.00 saatleri arasında Alpaslan, Atatürk, Batıkent, Beykent, Çamlıtepe, Fıstıklık, Gaziler, Göktürk, Güvenevler, Karacaahmet, Onatkutlar, Pancarlı ve Sarıgüllük Mahalleleri’nde su kesintisi olacak.

GASKİ ekipleri tarafından yapımı devam eden kapasitesi artırımı çalışması nedeniyle yapılacak planlı su kesintileri vatandaşların bilgisine sunulur.  www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.