Gaziantep\'te ekmek zammı tepki çekiyor

Gaziantep'te ekmek zammı tepki çekiyor
Gaziantep\'te ekmek zammı tepki çekiyor

GAZİANTEP- AYSALŞAHİN: Gaziantep'te yaklaşık üç ay önce zamlanan ekmek, önceki gün yine zamlanarak pide 6 TL fırıncala (somun) ise 6.5 TL’ye yükseldi.

 

Hemen her gün yağmur gibi devam eden zam kervanına Gaziantep’te ekmekte dahil oldu. Uzun süredir zararına satış yaptıklarını ileri süren fırıncılar bekledikleri zammı alınca sevindi ancak sevinçleri kısa sürdü. Doğal gaz, vergi ve harçlara yapılan zamlarla yine hayal kırıklığı yaşadı, ancak tüketici ise ekmek zammına tepkili.

 

Tüketiciler, alım güçlerinin kalmadığını kuru ekmeği bile alacak güçleri kalmadığını belirtirken, devletin sübvanse ederek fiyatları indirmesi gerektiğin söylerken, akaryakıta yapılan zamlar karşısında ise şoka uğradıklarını ifade ediyorlar.

 

Yağmur gibi devam eden zamlar karşısında zor durumda kalan dar gelirliler, emekliler, asgari ücretliler “Bize açıkça yaşamayın ölün diyorlar. Bir iktidar kendi insanına bu kadar zulüm eder mi. Evde, işte, sokakta huzur kalmadı” diye tepki gösteriyor. www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.