Gaziantep Servisçiler Odası kongresinde üç aday yarıştı

Gaziantep Servisçiler Odası kongresinde üç aday yarıştı
Gaziantep Servisçiler Odası kongresinde üç aday yarıştı

 

GAZİANTEP- BEKİR ŞAHİN; Gaziantep Servis İşletmecileri Odası Başkanlığı’nın olağan kongresi yapıldı. Yaklaşık bin 100 üyesi bulunan Odanın seçiminde üç aday yarıştı. Kongrede en çok oyu alan mevcut başkan İsmet Özcan güven tazelemiş oldu.

 

Gaziantep Servis İşletmecileri Odasının 6. Olağan Genel Kurulu esnafın yoğunu katılımı lie gerçekleşti. Genel kurulda pandemi nedeniyle gerekli tüm önlemler alındı. Genel Kurulda divan başkanlığını ESOB Başkanı Ömer Köseoğlu yaptı.

 

 

1027 üyesi bulunan ve 3 adayın yarıştığı seçim sonrasında mevcut başkan İsmet Özcan 422 oy alırken, Mehmet Ali Yıldız 377 ve üçüncü aday aynı zamanda Odanın kurucusu Cengiz İşbilir ise 57 oy aldı. Böylece Gaziantep Servisçiler Odası’nın üçüncü kez başkanı İsmet Özcan seçildi. www.yenicizgihaber.com           

 

Kongrede başkan adaylarından İsmet Özcan esnafın en büyük sorununun komisyoncular olduğunu belirtirken, Cengiz İşbilir, “Bizim dönemimizde milli eğitim okullarına para verilmeyecek” dedi. Yıldız, ise mesleğin davası için, değişim için geldiklerini ifade etti.

 

Yapılan kongrede en çok uyu alarak yeniden Oda başkanlığına 3. kez seçilen İsmet Özcan, "Esnafımızın sorunlarına kaldığımız yerden devam edeceğiz. Seçim sandıkta başladı sandıkta bitti. Bundan sonra gayemiz hizmet etmek. Desteklerinden dolayı tüm üye arkadaşlarıma bir kez daha canı gönülden teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberliğimizi sürdüreceğiz" şeklinde konuştu. www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.