Gazeteci Hanifi Kılıç’ın en mutlu günü

Gazeteci Hanifi Kılıç’ın en mutlu günü
Gazeteci Hanifi Kılıç’ın en mutlu günü

 

GAZİANTEP-YENİ ÇİZGİ; Gazeteci M.Hanifi Kılıç, meslektaşı Sezin Pınar ile düzenlenen nikah töreniyle hayatlarını birleştirdi. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'nun kıydığı nikahta, mutluluğa evet diyen çifti yakın çalışma arkadaşları ve sevenleri yalnız bırakmadı.

 

Gaziantep’te daha önce birçok gazete ve televizyonda muhabirlik yapan, şuan ise kendine ait internet haber sitesinde mesleğine devam eden Hanifi Kılıç, meslektaşı Sezin Pınar ile yaşamını birleştirerek dünya evine girdi.

 

Şehitkamil Nikah Salonunda düzenlenen nikah törenine siyaset, iş ve basın dünyasından davetliler katılırken çiftin nikahını Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu kıydı.

 

Hanifi-Sezin çiftinin şahitliklerini Prof. Dr. Necip Fazıl Yılmaz, Büyük Brilik Partisi MYK Üyesi İhsan Kaya, GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz, İŞKUR Gaziantep İl Müdürü Siraç Ekin, DİSK eski Bölge Bakanı Nihat Bencan, iş kadını Zehra Mart, Didem Kırmızıtaş ve Şehitkamil Belediyesi Basın Yayın Müdürü Aydın Sert yaptı.

 

Nikah sonrası tebrikleri kabul eden çiftin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Nikah, Pandemi kurallarına uygun gerçekleştirildi. YENİ ÇİZGİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.