Gazeteci Ali İnce hakka yürüdü

Gazeteci Ali İnce hakka yürüdü
Gazeteci Ali İnce hakka yürüdü

 

GAZİANTEP-YENİ ÇİZGİ; Gaziantep’te basın camiasının duayen isimlerinden Gazeteci Ali İnce, bir süredir tedavi gördüğü hastalıktan kurtulamayarak vefat etti. Basında büyük emeği olan Ali İnce’nin kaybı, sevenlerini büyük üzüntüye boğdu.

 

CEMEVİ’NDE TÖREN DÜZENLENDİ

Evli ve iki çocuk babası olan Merhum İnce için saat 11.00 de Cemevi’nde tören düzenlendi. Cemevi’nde düzenlenen törenin ardından merhum Ali İnce, Asri Mezarlıkta gözyaşları arasında toprağa verildi. Av. Ali Haydar Yıldız'ın bacanağı, Şehriban Özyılmaz'ın eniştesi, Duygu ve Coşkun Emre'nin sevgili babası gazeteci Ali İnce’nin cenazesine ailesi, sevenleri meslektaşları, bazı siyasiler, demokratik kitle örgütü temsilcileri katıldı.

 

BASIN CAMİASINDA EMEĞİ BÜYÜK

Gazeteci Ali İnce, yıllarca İstanbul Akşam Gazetesinde görev yaptı. Gaziantep Doğuş Gazetesi’nin kurucusu olan İnce, aynı zamanda Ekspres Gazetesi’nin ortakları ve köşe yazarları arasında yer aldı. Rahatsızlığı nedeniyle bir süredir basın camiasından uzak olan İnce’nin kaybı, büyük üzüntüye yol açtı.

 

YENİ ÇİZGİ GAZETESİ Ailesi olarak, merhuma Hak rahmet eylesin, yıldızlar yoldaşı olsun, kederli ailesinin ve sevenlerinin başı sağ olsun dileğimizi iletiriz. YENİ ÇİZGİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.