GAHİB Başkanlarından Ramazan Bayramı mesajı: Bayram tüm insanlığa huzur, barış ve mutluluk getirsin”

GAHİB Başkanlarından Ramazan Bayramı mesajı: Bayram tüm insanlığa huzur, barış ve mutluluk getirsin”
GAHİB Başkanlarından Ramazan Bayramı mesajı: Bayram tüm insanlığa huzur, barış ve mutluluk getirsin”

GAHİB Başkanlarından Ramazan Bayramı mesajı: Bayram tüm insanlığa huzur, barış ve mutluluk getirsin”

 

 

GAZİANTEP- AYSEL ŞAHİN:  Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği (GAHİB) Başkanı Zeynal Abidin Kaplan, Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Celal Kadooğlu ile Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Fikret Kileci yayınladıkları mesaj ile üyelerin ve yurttaşların  Ramazan Bayramını kutladılar.  

 

 

GAHİB Başkanı Kaplan

İslam alemi olarak bir Ramazan Bayramına daha kavuşmanın sevincini ve heyecanını yaşadıklarını ifade eden GAHİB Başkanı Kaplan, “On bir ayın sultanı Ramazan ayının sonuna yaklaşmanın ve mübarek Ramazan Bayramına kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Ancak bugün başta Filistin olmak üzere dünyanın birçok yöresinde savaş ve şiddetin devam etmesinden dolayı Ramazan Bayramını buruk şekilde kutluyoruz” diye konuştu.

Bayramların birlik ve beraberliğimizi güçlendirerek toplumsal barışa önemli katkı sağlayan müstesna günler olduğuna dikkat çeken Başkan Kaplan, şöyle devam etti: “Bayramlar, kırgınlıkların, küskünlüklerin ve kötü duyguların son bulduğu, sevgi, barış ve kardeşlik gibi duyguların güçlendiği özel günlerdir. Bu nedenle bayramları anlamına uygun olarak kutlamak gerekir. İnancımızda önemli yeri bulunan Ramazan Bayramında aile büyüklerimizi, eş, dost ve akrabalarımızı, hastaları ve bilhassa da kimsesizleri ziyaret etmeli, onların gönüllerini almalı ve çocukları sevindirmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam Aleminin mübarek Ramazan Bayramını kutlarken, bayramın tüm insanlığa huzur, barış ve mutluluk getirmesini diliyorum.”

 

 

BAŞKAN KADOOĞLU’NDAN BAYRAM MESAJI

Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Celal Kadooğlu, “İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramını kutlar, bayramın hayırlara vesile olmasını dilerim” diyerek mesajında şunları ifade etti;

“Ülke, millet ve İslâm âlemi olarak rahmet, mağfiret ve arınma mevsimi Ramazan-ı şerifin sonunda bir Ramazan Bayramına daha kavuşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar;  kardeşlik duygularımızı pekiştiren, birlik ve beraberlik duygularını güçlendiren, yardımlaşma ve dayanışma ile sosyal barışı tesis eden müstesna zaman dilimleridir. Bu müstesna günlerin kıymetini bilmeli ve özüne uygun şekilde geçirmeliyiz. Aile büyüklerini, yaşlıları, akrabaları, dost ve arkadaşları, hastaları ve kimsesizleri ziyaret ederek gönüllerini almalı, çocukları da unutmamalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam aleminin bayramını tebrik ediyor, daha nice bayramlara sağlıkla ve huzurla erişmeyi yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Mübarek bayramın, ülkemize, İslâm âlemine ve bütün insanlığa iyilik ve hayırlar getirmesini diliyorum.”

 

 

GAİB KOORDİNATÖR BAŞKANI FİKRET KİLECİ

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Fikret Kileci bayramların birlik ve beraberliğimizin sağlanmasında önemli bir rolü olduğunu belirterek şöyle devam etti:

“Her günümüzün bayram gibi geçmesini, milli birlik ve beraberliğimizin daim olmasını diliyorum. Bu mübarek ayda oruçlarımızı hep birlikte açmanın huzurunu ve manevi havayı yeniden hissetmenin mutluluğunu yaşadık. Bir sofranın etrafında birleşebilmek, sahip olduklarımızı paylaşmak ve aramızdaki muhabbeti güçlendirmek yeniden nasip oldu. Millet olarak zor zamanlardan geçtiğimiz zamanlarda bayramların iyileştirici etkisini hissediyoruz. Ramazan Bayramı ile bu kardeşlik ve rahmet ayına hoşça bir nokta koyuyoruz fakat sahip olduğumuz birlik ve beraberliğimiz, paylaşma kültürümüz, geleneklerimize bağlılığımız Ramazan sofralarındaki gibi sürmeli ve bu her alanda devam etmelidir. Ramazan bereketinin yıl boyunca bölgemize ve ülkemize hâkim olmasını diler, bu bayramın da büyüklerimizin unutulmadığı, küçüklerimizin sevindirildiği ve geleneklerimizin yaşatıldığı güzel bir bayram olmasını dilerim.  Başta büyük fedakarlıklar altında sınırlarımızda ve sınırlarımız ötesinde vatanımızın birliği ve bütünlüğü için görevde olan güvenlik güçlerimiz, gazilerimiz, şehit ailelerimiz ve ihracat ailemiz olmak üzere tüm milletimizin ve İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı kutluyor, her günümüzün bayram gibi geçmesini diliyorum. Bayramın tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesi temennisiyle.” dedi. www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.