Düğün salonlarında kılimalar çalışmıyor vatandaşlar sıcaktan adete pişiyor

Düğün salonlarında kılimalar çalışmıyor vatandaşlar sıcaktan adete pişiyor
Yurttaşlar, Düğün salonları yüksek rakamlı ücretlere, kiralanmasına rağmen, salonlarda hem havalandırmalar çok yetersiz, hem de kılimaların çalıştırılmadığını ileri sürüldü.

GAZİANTEP- Yaz mevsimi nedeniyle şu sıralar düğün salonlarından boşyer bulmak imkansız olduğu kadar salonlarun çoğunda klimalar bozuk diye çalıştırılmaması yurttaşların tepkilerine yol açıyor. Yurttaşlar, sıkı denetim yapılmasını isterken, mahallelerin çöplerle dolu olduğundan da yakındı.

sicak-havalar-2.jpg

Konuyla ilgili açıklama yapan yurttaşlar, şehir merkezinde bir çok yerde düğün salonları yüksek rakamlı ücretlere kiralanmasına rağmen, salonlarda hem havalandırmalar çok yetersiz, hem de kılimaların çalıştırılmadığını ileri sürerek, “Belediye başkanları o serin koltuklarında sahaya çıksınlar çevre temizliklerini bir kontrol etsinler, her yer çöp dolu. En önemlisi yüksek rakamlara kiraya verilen Düğün salonları. Bunların çoğunda kılimalar çalışmıyor, işletme açısından ya bozuk, ya başka bahaneleri var. Sıcaktan kavruluyoruz. Bozuksa yaptırsınlar. Havasızlıktan insanlar hasta olma tehlikesi yaşıyor. Lütfen belediye başkanları konuya duyarlı olsun. Zabıta ekipleri yönlendirilsin. Tutanak tutulsun gerekli yasal işlemler yapılsın. Belediye bu işi de denetlemeyecekse, kontrol etmeyecekse kim yapacak. Bu ne ilgisizlik” diye tepki gösterdiler. (HABER MERKEZİ) www.yenicizgihaber.com

Fotolar: Arşiv

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.