CHP’li kadınlar Yeni Çizgiyi ziyaret etti

CHP’li kadınlar Yeni Çizgiyi ziyaret etti
CHP’li kadınlar Yeni Çizgiyi ziyaret etti

 GAZİANTEP- AYSEL ŞAHİN; CHP Kadın Kolları Merkez Yürütme Kurulu  (MYK) üyesi Siret Doğan ile CHP Gaziantep İl Kadın Kolları Başkanı Leyla Kara, Yeni Çizgi Gazetesini ziyaret ederek, sahibi ve yazı işleri müdürü Bekir Şahin ile görüşerek, yayın hayıtında başarı dilediler.  Görüşme sırasında Türkiye’de artan kadın cinayetlerine dikkat çekildi.

Önümüzdeki 19 Eylül aynı zamanda Feray Şahin’in ölüm yıl dönümü nedeniyle de bu ziyareti gerçekleştirdiklerini ifade eden CHP Kadın Kolları MYK üyesi Siret Doğan,  Türkiye’de basının özgürce görevini yapamadığı, demokrasinin temel taşı olan basının görevini özgürce yapamadığına vurgu yaparken AKP döneminde basının tamamen asli görevinden uzaklaştığını kaydetti.

Türkiye’de kadın cinayetlerinin artarak devam ederken bu sorun ülkenin artık kanayan bir yarası olduğunu vurgulayan Siret Doğan biran önce çözüm getirilmesi ve İstanbul Sözleşmesinin uygulamaya konması gerektiğini söyledi. Siret Doğan, Mersin’de üniversite son sınıfta okurken öldürülen Feray Şahin’i  ölüm yıl dönümünde özlemle anacaklarını belirterek, katilin hak ettiği en ağır cezayı almasını istediklerini söyledi.  YENİ ÇİZGİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.