CHP Oğuzeli Belediye Başkanı A. Adayı Dinçkan: Söz verilen hizmetler yapılmadı

CHP Oğuzeli Belediye Başkanı A. Adayı Dinçkan: Söz verilen hizmetler yapılmadı
CHP Oğuzeli Belediye Başkanı A. Adayı Dinçkan: Söz verilen hizmetler yapılmadı

GAZİANTEP- ANIL ŞAHİN:  Oğuzeli ilçesinde CHP’de belediye başkanlığı için 7 tane başvuru yapılırken, belediye meclis üyeliği için ise 11 partili başvuru yaptı.

 

 

Belediye Başkan A. Adaylığı için başvurusunu yapan Mustafa Dinçkan, Oğuzeli’nin merkez ilçe olmasına rağmen hak ettiği hizmetleri alamadığını belirterek, “Oğuzeli hizmet yoksunudur. Uzun yıllar iktidar partisinden olan Oğuzeli maalesef ne yerel, nede genel iktidarın hizmetlerini alamamıştır. Belediyeyi CHP olarak bizim kazanmamız durumunda Oğuzeli halkımız hak ettikleri hizmetleri alacaktır. CHP’li belediyelerin gerek geçmişte, gerekse şuan Türkiye genelinde birçok şehirde yaptıkları hizmetleri halkımız takdir etmektedir” dedi.

 

 

Oğuzeli’nde 2019 yılı seçimlerinde belediye başkan adayı olan, seçimi çok az farkla kaybeden ilçe başkanı Mustafa Dinçkan, görevinden istifa ederek yeniden belediye başkan aday adaylığı için başvurusunu yaptığını açıkladı.

 

MECLİS ÜYELERİ ATAMA İLE BELİRLENMELİ

Belediye başkan aday adaylarının ön seçimle belirlenmesi, en doğru karar olacağını savunan Dinçkan, belediye meclis üyelerinin ise merkez ve köyleri dengeleme açısından atama ile belirlenmesinden yana olduğunu ifade etti. Meclis üyelerinin hepsinin ilçe merkezinde ya da çoğunun üyelerin çok olduğu köylerde seçilmesi durumunda oluşacak bu dengesizliğin partiye oy akışından sıkıntılara yol açabileceğine dikkat çekti. www.yenicizgihaber.com

 

SÖZ VERİLEN HİZMETLER YERİNE GETİRİLMEDİ

Öte yandan Oğuzeli ilçesinin hizmet yoksunu bir ilçe olduğunu kaydeden CHP’li Dinçken, mevcut belediye başkanı, seçim sırasında vaat ettiği hizmetlerin hiçbirini yerine getirmediğini de hatırlattı.  

 

OĞUZELİ MHP DÖNEMİNDE MAALESEF HAK ETTİĞİ HİZMETİ ALAMAMIŞTIR

Aynı zamanda Oğuzeli Gaziantep’in merkez ilçesi olmasına rağmen Şahinbey ve Şehitkamil ilçeleri gibi hizmet alamadığını hatırlatan CHP Belediye Başkan A. Aday Mustafa Dinçkan,

 “22 Yıldır ülkeyi yöneten AKP iktidarı döneminde Oğuzeli ilçemiz, ne genel iktidarın, nede  Gaziantep’te büyükşehir dahil belediyelerden hak ettiği desteği ve hizmetleri maalesef alamamıştır. Oğuzeli hiç bu kadar kamu hizmetlerinden yoksun bırakılmamıştır. Oğuzeli halkı, elbette bunun hesabını mart ayanda yapılacak seçimde, sandıkta soracaktır.

Oğuzeli halkına hizmet için önce partimden, sonra halkımızdan görev talep ediyorum” dedi. www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ

 ÖZGEÇMİŞ: 20/03-1966 Oğuzeli doğumluyum. İlk, orta ve lise eğitimimi Oğuzeli'nde

tamamladım.1988 yılında Gazi Üniversitesi Kastamonu Eğitim Yüksekokulunu bitirdim.1988 yılında İlçemizde Halk Evi Şubesini yeniden açarak, öğretmen olarak atamam yapılıncaya kadar şube başkanlığını yaptım. 1989 yılında öğretmenliğe başladım. 2000 yılında sosyal bilimler alanında lisans tamamladım. 2015 yılında ikinci üniversite olarak, iktisat fakültesi uluslararası ilişkiler bölümünden mezun oldum. 28 yıl çeşitli yer ve kademelerde (4 yıl Ağrı /Tutak da öğretmenlik, 4 yıl Oğuzeli Yakacık Mahallesinde öğretmenlik,11 yıl Oğuzeli İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, 2 yıl Hatay/Reyhanlı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğ, 4 yıl Oğuzeli Yatılı Bölge Ortaokulu Müdürlüğü, 2 yıl Oğuzeli Fatih Sultan Mehmet İlkokulu Müdürlüğü) çalışarak 2017 yılında emekli oldum. Oğuzeli İlçesinde görev yaptığım sürece Eğitim Sen İlçe Temsilciliği yaptım.

2019 Yılında yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi Oğuzeli Belediye Başkan Adayı oldum. 2018 genel seçimlerinde İlçemizde Partimizin oyu -16 oranındaydı, yerel seçimlerde oy oranımızı % 40 çıkardık.06 Mart 2022 tarihinde boş olan CHP Oğuzeli İlçe Başkanlığına benim başkanlığımda 5 kişilik yürütme kurul üyeliğine atandık. 2023 Ocak Ayında seçim takvimi başlayınca tüzük gereği 12 yönetim kurulu üyesi ile birlikte İlçe Başkanı olarak atandım. Partimizin Kongre sürecinde 06 Eylül 2023 Tarihinde yapılan İlçe Kongresinde İlçe Başkanlığına tek aday olarak katıldım. Oy kullanan 88 Kongre delegesinin tamamının oyu ile yeniden İlçe Başkanlığına seçildim. Yasa gereği 01.12.2023 tarihinde İlçe Başkanlığı görevinden istifa ederek, Belediye Başkan Aday Adaylığı için başvuru yaptım. Evli ve iki çocuk babasıyım. Oğuzeli İlçe merkezinde ikamet etmekteyim.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.