CHP’nin Kılıçdaroğlu gönüllüsü kadınlar ev ev geziyor

CHP’nin Kılıçdaroğlu gönüllüsü kadınlar ev ev geziyor
CHP’nin Kılıçdaroğlu gönüllüsü kadınlar ev ev geziyor

GAZİANTEP- AYSEL ŞAHİN: Türkiye tarihi seçime yaklaşırken, Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu için CHP içerisindeki kadınlardan oluşan ekip sokak sokak, ev, işyeri, ofis dolaşarak Kılıçdaroğlu için oy istiyor aynı zamanda kadınların, gençlerin sorunlarını dinliyorlar.

 

Kılıçdaroğlu Gönüllüsü kadınlar Nizip ilçesi Kürep köyünden kadınlarla bir araya gelerek hem sorunlarını dinlediler, hem Kılıçdaroğlu için oy isteyerek, 20 yıllık tek adam rejimine artık son vermek gerektiğini ifade ettiler.

 

Kadınlar kendi imkanları ile her gün sokakta ve evlere giderek mevcut sistemdeki çarpıklığı ülkenin sosyal, ekonomik siyasal krizine dikkat çekerek bu kötü gidişe dur demek için tek adam yerine, parlamenter sistem için Kemal Kılıçdaroğlu için oy istediklerini belirterek, “Her yerde çok iyi karşılanıyoruz insanlar hayat pahalığından, zamlardan, şikayetçi. Gençler işsizlikten, üniversite mezunları işsizlikten yakınıyor” diye ifade ettiler. www.yenicizgihaber.com

 

Aynı zamanda Çıksorut, Umut ve 29 Ekim mahallerinde sokak çalışması da yürüten kadınlar,  Kılıçdaroğlu’nun ev kadınlarına sigorta ve gençler için vaatlerini içeren broşürleri de  dağıtıyorlar.  

 

Bu arada Nizip ilçesi Kürep Köyüne giden kadınlar, köylülerin hayat pahalığından, ürünlerinin para etmemesinden yakındıklarına yönelik şikayetlerini dinlediklerini ifade ettiler. www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.