CHP Milletvekili Ali Mahir Başarır’ın anne acısı

CHP Milletvekili Ali Mahir Başarır’ın anne acısı
CHP Milletvekili Ali Mahir Başarır’ın anne acısı

 

CHP Milletvekili Ali Mahir Başarır’ın anne acısı

 

MERSİN-BEKİR ŞAHİN; CHP Mersin Milletvekili, Parti Meclisi Üyesi Ali Mahir Başarır'ın annesi Gülseren Başarır vefat etti. Gülseren Başarır’ın cenazesi bugün toprağa veriliyor.

 

Milletvekili Ali Mahir Başarır, annesinin vefatını sosyal medyada yaptığı paylaşım ile duyurdu. Başarır’ın paylaşım mesajı şöyle;

Annemi, değerlimi kalp krizi nedeniyle ne yazık ki kaybettim...

Taziye mesajlarını ileten ve varlığı ile güç veren tüm dostlara teşekkür ediyorum.

Öncelikle sizlerin sağlığı benim için çok önemli. Covid 19 salgını nedeniyle yanımızda olmak isteyen, acımızı paylaşmak isteyen hiç kimsenin sağlığını riske atmamak amacıyla cenaze törenimiz pandemi önlemleri çerçevesinde gerçekleşecektir.

Desteğiniz için sonsuz teşekkürlerimle...”

 

Gülseren Başarır’ın cenazesi bugün Tarsus ilçesinde toprağa verilecek. CHP Milletvekilleri cenazeye katılmak için Tarsus’a hareket ederken, Mersin ve çevre illerde belediye başkanları, il ilçe başkanları meclis üyeleri ve partililerinde katılımları bekleniyor. Cenazenin pandemi kuralları çerçevesinde defnedileceği belirtildi.

 

Bu arada Mersin’de CHP’liler Ali Mahir Başarır’ın acısını paylaştıkları taziye mesajlarını sosyal medya üzerinde iletmeye devam ediyor.

Yeni Çizgi Gazetesi olarak milletvekili Ali Mahir Başarır’ın acısını paylaşıyor, merhuma Allahtan rahmet dileriz. www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.