CHP Milletvekili Aday Gülcan Kış seçim çalışmasına hızlı başladı

CHP Milletvekili Aday Gülcan Kış seçim çalışmasına hızlı başladı
CHP Milletvekili Aday Gülcan Kış seçim çalışmasına hızlı başladı

MERSİN- BEKİR ŞAHİN: 14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28 dönem milletvekilliği seçimleri için seyaset meydanları ısıtıyor. Mersin’de CHP’de 2. sıra milletvekili adayı gösterilen Gülcan Kış, seçim çalışmalarına hızlı başladı.  

 

CHP, Mersin’de uzun yıllar sonra ilk defa bir kadın adayı seçilecek sırada göstermesi bir ilk olarak değerlendiriliyor. 

27. Dönem Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır 28. dönem milletvekilliği için yeniden, 1. sırada aday gösterildiği seçimde, 2. sırada Gülcan Kış’a yer verildi.

 

Aday sıralamasında 2. sıraya getirilmesiyle örgüt içerinde tüm dikkatleri üzerine çeken Gülcan Kış, esnaf ve demokratik kitle örgütlerini ziyaretlerini sürdürüyor. www.yenicizgihaber.com

 

OTOMOBİLCİLER DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ

Mersin Otomobilciler Derneğini üyeleriyle iftar yemeğinde bir araya gelen CHP Milletvekili adayı Gülcan Kış, sektörün sorunlarını ve çözüm önerileriyle ilgili görüş alışverişinde bulundu. Ziyarette memnuniyetini dile getiren Kış, “verimli bir buluşma oldu. CHP Mersin Millet Vekilliği Adaylığım için aldığım kararı destekleyen MODER Ailesine şükranlarımı sunuyorum” dedi.

 

ALEVİ KÜLTÜR DERNEKLERİ ŞUBESİNE ZİYARET 

Milletvekili Adayı Gülcan Kış, Cumhuriyetin ve demokrasinin yapıtaşı, dostluğun ve hoşgörünün kapısı olan Alevi Kültür Dernekleri Mersin Şubesi’ni ziyaret etmekten büyük mutluluk duyduğunu belirterek, “Burada tebessüm eden yüzler, ışıldayan gözlerle karşılandım. Onlara iktidarımızda her bireyin demokrasi ve özgürlükler konusunda eşit ve saygın temsiliyeti için çalışacağıma söz verdim” şeklinde konuştu.

 

GÜLCAN KIŞ KİMDİR?

1972 Malatya doğdu. Mersin İş Dünyasının ünlü adı, İnşaat Mühendisi, başarılı iş insanı Gülcan Kış, Girişimci İş Kadınları Derneği'nin (GİŞKAD) Kurucu Üyesidir.

DERYA Grup Yönetim Kurulu Üyesi olan Kış, 1994-2001 yıllarında İnşaat Mühendisleri Odası'nda Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yaptı.

Gülcan Kış, Mersin Yenişehir Belediye Meclisi üyeliğini 3 dönem boyunca üstlenmiştir. Daha sonra Mersin Belediye Başkanı Vahap Seçer döneminde de Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi üyesi olmuştur. Gülcan Kış aynı zamanda Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili görevini de yerine getirmiştir.www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.