CHP il Başkanı Uçar: Sanayi şehri Gaziantep’te kriz var!

CHP il Başkanı Uçar: Sanayi şehri Gaziantep’te kriz var!
CHP il Başkanı Uçar: Sanayi şehri Gaziantep’te kriz var!

 

GAZİANTEP- ANIL ŞAHİN; CHP İl Başkanı Neşet Uçar, Gaziantep’te her geçen gün artan konut ve iş yeri krizi olduğunu ileri sürerek, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e çağrıda bulunarak, ‘Fatma hanım, arsa fiyatlarını düşürmek için bir çalışmanız var mı?’ diye seslendi.

 

Gaziantep’te konut ve iş yeri krizinii son zamanlarda çok arttığını ileri süren CHP İl Başkanı Neşet Uçar, kira bedellerinde kentin İstanbul’la yarıştığını, imar planı yapıldığı halde alt yapı ve sosyal donatı alanı bulunmayan yerlerde çalışmaların ne zaman başlayacağını ifade etti.

 

ARSA FİYATLARI DÜŞÜRÜLECEK Mİ?

Arsa fiyatlarını düşürmek için bir çalışmanız var mı?’ diyerek Fatma Şahin’e kentle ilgili soruları soran CHP İl Başkanı Uçar,  “Gaziray test sürüşünün üzerinden 3 yıl geçti.

Gaziray tamamen ne zaman faaliyete geçecek? Trafik sorununu çözmek için milyonlarca lira harcayarak akıllı kavşaklar yaptığınızı söylediniz, akıllı kavşaklar trafik sorununu sizce çözdü mü? Gaziantep'te konut ve iş yeri krizi yaşanıyor. Kira bedelleri Megakent İstanbul ile yarışıyor. İmar planı yapıldığı halde altyapı ve sosyal donatı alanları bulunmayan yerlerde çalışmalar ne zaman başlayacak? Arsa fiyatlarını düşürmek için bir çalışmanız var mı?’  diye seslendi.  

 

Kış ayları ile birlikte vatandaşların mağduriyetinin daha da arttığına kaydeden  Uçar, ‘Kara kış geldi. Yurttaşımızın eline geçen kazanç kira, elektrik, su ve ısınma masraflarına ancak yetiyor. Kara kışta vatandaşlarımıza destek olacak bir programınız var mı?

 

Gaziantep'in en merkezi mahallelerinden en kırsal mahallesine elektrik sorunu var. Gaziantepliler elektrik kesintisinden illallah etmiş durumda. Sizler jeneratörlü sitelerde oturduğunuz için bunun farkında bile değilsiniz. Peki kış günü evinde bebeği olan yurttaşımız ne yapsın? Gaziantep’in, Gazianteplilerin dünya kadar sorunu varken Büyükşehir Belediye Başkanı yuvalama videosu çeksem izler misiniz diyor? Gaziantep'te yüzbinler hayat mücadelesi verirken, yuvalama tarifi vermek halkın sorunlarını umursamamaktır’ şeklinde konuştu. www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.