CHP Gaziantep’te tek liste ile seçime katılıyor

CHP Gaziantep’te tek liste ile seçime katılıyor
CHP Gaziantep’te tek liste ile seçime katılıyor

 

GAZİANTEP- BEKİR ŞAHİN. 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem milletvekilliği genel seçimleri için millet ittifakı olarak bazı şehirlerde CHP’nin listesinde Deva Partisi, Gelecek Partisi, Saadet Partisi ve Demokrat Parti’nin adaylarından bazılarına yer verileceği, bu şehirler arasında Gaziantep’in olmayacağı bilgisi geldi.

 

Edinilen bilgilere göre, günlerdir CHP’nin Gaziantep’teki milletvekili aday listesi içerisinde ittifakın diğer ortaklarından bazılarının isimlerine yer verileceği bilgisi parti içerisinde sık sık konuşuluyordu. Ancak CHP’de bazı milletvekilleri ve üst düzey yöneticiler, bu konuyla ilgili olarak Gaziantep’te sadece CHP olarak seçime katılacakları, şuan için diğer ittifak www.yenicizgihaber.com  ortaklarından oluşan ortak bir aday listesi ile seçime gidilmesi yönünde bir çalışma olmadığını ifade ettiler.

 

Bu haber ile milletvekili aday adayları ile parti tabanı şuan için rahatladığı örgütünde bu yönde bir beklentisi olduğu kaydedildi. www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.