CHP ‘den hükümete konut projesi tepkisi

CHP ‘den hükümete konut projesi tepkisi
CHP ‘den hükümete konut projesi tepkisi

 

GAZİANTEP- BEKİR ŞAHİN: CHP Gaziantep İl Başkanı Neşet Uçar, Gaziantep’te inşasına başlandığı ileri sürülen konutların yer tespitlerini zemin etütlerini vb çalışmaların ne zaman kimle yapıldığının bilinmediğini iddia ederek, “jeoloji uzmanları ile görüştünüz mü? Zemin etüdü yaptınız mı? İnşaat Mühendisleri, mimarlar günlerdir sahada hasarlı yapıları inceliyor hangi ara proje yaptılar?. Yoksa seçim için kendinize malzeme mi üretiyorsunuz” diyerek tepki gösterdi.

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da konuya dikkat çekerek hassasiyetlerini dile getirdiğine vurgu yapan CHP İl Başkanı Uçar, “Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum Nurdağı’nda inşa edilecek 855 konut için kazmayı vurduk demiş. Sizin aklınız şehir inşa etmeye baliğ değil. Siz çadır dağıtın, bölgeye konteyner getirin! Nereye vurdunuz kazmayı; Fayın az ötesine mi yoksa berisine mi? İnşa edeceğiniz 855 konutun yerini tespit ederken jeoloji uzmanları ile görüştünüz mü? Zemin etüdü yaptınız mı? İnşaat Mühendisleri, mimarlar günlerdir sahada hasarlı yapıları inceliyor hangi ara proje yaptılar?”

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yaşanan deprem sonrası yaptığı açıklamada, insanların konutlar üzerinden üstü kapalı olarak tehdit edildiğini kaydetti. CHP Liderinin açıklamalarını değerlendiren CHP Gaziantep İl Başkanı Neşet Uçar, Gaziantep’te inşasına başlanan 855 konut ile ilgili Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’a zor sorular yöneltti.

 

CHP Gaziantep İl Başkanı Neşet Uçar, en geç haziran ayında seçim olacağını belirterek, “Biz iktidar olacağız; Nurdağı’nı da İslahiye’yi de bilim insanlarının, şehir plancılarının görüşlerini alarak ekonomilerine uygun inşa edeceğiz” ifadelerini kullandı. www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.