Birecik Belediye Başkan Adayı Hakan Arıcı’ya sevgi seli

Birecik Belediye Başkan Adayı Hakan Arıcı’ya sevgi seli
Birecik Belediye Başkan Adayı Hakan Arıcı’ya sevgi seli
BİRECİK-YENİ ÇİZGİ; HDP’den Birecik Belediye Başkan Adayı Av. Hakan Arıcı, şehir merkezi ve köylerde seçim çalışmalarını partililerin katılımıyla aralıksız olarak sürdürüyor. Arıcı, gittiği her yerde vatandaşlardan büyük ilgi ve sevgi ile karşılanması, Arıcı’ya moral ve umut oluyor. Aracı, “Gittiğimiz her yerde partili partisiz herkesten büyük ilgi görüyoruz. Halkımız bizi sevgi ile karşılıyor. Bu elbette bizi mutlu ediyor, gurur veriyor. Birlikte güzel günler göreceğiz. Barış içinde, sevgi içinde, huzur içinde bir yaşam amaçlıyoruz. Kavgaya değil, barışa hizmet için geliyoruz” diye ifade etti.

Halktan büyük ilgi gören eşbaşkan adayı Av Arıcı, Birecik’te seçim çalışmalarını şehir merkezinde ve köylerde devam ederken, hem sorunları dinliyor, hem projelerini anlatıyor hem de yaşanabilir bir Birecik vaat ediyor. Gittiği her yerde kadın erkek genç yaşlı herkes tokalaşıp hal hatır sorun, sorunlarını dinleyip kendini anlatan Arıcı, özellikle gençlikten ve kadınlardan büyük ilgi görüyor, alkış alıyor. Seçim gezilerinde konvoya takılan gönüllü yurttaşlar ile z aman zaman devam ettiren  Arıcı, “Kürdüyle, Türküyle, Lazıyla, Arabıyla geleceğimiz olan çocuklarımıza güzel günler bırakmak adına halayla, zeybekle, horonla hep birlikte omuz omuza tarihe bir not bırakalım.” dedi. 

HİÇBİR MENFAAT VE ÇIKAR GÖZETMİYOR 

Birecik’e hizmet için yola çıktığını belir ten Arıcı, “Eğer halkımız bize takdir ederde seçerse Biz bölgenin incisi Birecik’i gerek turizm anlamında, gerek ekonomik, anlamda gerekse mutlu bir yaşam anlamında herkesin huzur bulacağı bir şehir yapacağız. Hiçbir menfaat ve çıkar gözetmeksizin, Birecik için birlik beraberlik çağrımıza gönül vermiş, hak yolunda dualarıyla bizi ayakta tutan, Birecik halkına şükranlarımızı sunarız. Allah hepsinden razı olsun” di yerek, gittiği her yerde gördüğü ilgiye teşekkür ediyor.

BİRECİK HİZMETE SUSAMIŞ Birecik’in yol, otopark, turizm, işsizlik, yapılaşma, imar gibi birçok sorunu olduğunu, fakat bunlara yıllardır AKP’li belediyelerin çözüm üretmediklerini, Birecik’in hizmete susadığını söyleyen Arıcı, yetki verilmesi halinde tüm bu sorunların üstesinde geleceklerini açıkladı. YENİ ÇİZGİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.