Arapgir Belediye Başkanı Cömertoğlu, CHP’lideri Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti

Arapgir Belediye Başkanı Cömertoğlu, CHP’lideri Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti
Arapgir Belediye Başkanı Cömertoğlu, CHP’lideri Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti

 

MALATYA- YENİ ÇİZGİ: Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, Ankara'da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti.  

 

Belediye Başkanı Cömertoğlu, Arapgir Belediyesindeki çalışmalar başta olmak üzere projelere ilişkin olarak CHP Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na sunum yaptı. Belediye başkanı Cömertoğlu, Arapgir'de kurmayı planladıkları Konkasör Tesisi, Beton ve Kilit Taşı üretim projelerine desteklerini isteyip kayısı ve reyhan ürünleri taktim etti.

 

Kılıçdaroğlu'da misafirlerine 2 yıldır reyhan çayı ikram ettiklerini ve kendilerinin de ailece severek kullandıklarını söyledi.

 

Başkan Cömertoğlu Ankara ziyaretleri kapsamında ayrıca Genel Başkan Yardımcıları Oğuz Kaan Salıcı, Seyit Torun, Gamze Akkuş İlgezdi, Veli Ağbaba ve Özgür Özer'ide ziyaret etti.

 

Arapgir Belediye Başkan Haluk Cömertoğlu Ankara temasları sonrası yaptığı açıklamada "CHP Ailemizin misafirperverliklerine teşekkür ediyorum. Martın sonu bahar söylemiyle derman belediyeciliğinin belediye başkanları olarak kardeş belediyelerimize ve bu desteklerin organizesini sağlayan genel merkez yöneticilerimize minnettarlığımla her şey çok güzel olacak. Geliyor gelmekte olan" diye konuştu.  www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.