Akdeniz’in incisi Silifke’de belediye hizmet için sahada

Akdeniz’in incisi Silifke’de belediye hizmet için sahada
Silifke Belediyesi Başkan Yardımcısı Bülent Kaya, verilen sözleri tek tek yerine getireceklerini , Akdeniz'in incisi Silifke için belediyenin tüm imkanlarını halka hizmet olarak kullanacaklarını söyledi. İlk icraatları arasında ruhsat ücretlerinde indirim yapmak olduğuna vurgu yapan başkan yardımcısı Kaya, "Başkanımızın ruhsat ücretlerinde indirim yapma sözü vardı, o sözünü yerine getirdi. Bu durum iş çevresinde sevinç yarattı" diye konuştu.

Silifke Belediye Başkan Yardımcısı Kaya: Verilen sözleri tek tek yerine getireceğiz 

MERSİN- BEKİR ŞAHİN: Silifke Belediye Başkan Yardımcıları ile bazı daire müdürleri belirlenerek göreve başladı. Başkan yardımcılarından ikisi belediye meclis üyelerinden belirlenirken, üçü memur kadrosundan belirlendi. Başkan yardımcılarının isimleri şöyle; Bülent Kaya, Osman Şen, Cengiz Gümüş, Rahile Demren, Yaşar Ok.

Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Kaya ilk icraatlarının ruhsat ücretlerini indirmek olduğunu ifade etti. Kaya, ruhsata zam yerine indirim yapmalarının iş çevrelerinden büyük sevinç yarattığını ifade etti.

Yeni Çizgi Gazetesi ailesi olarak Silifke Belediyesi Başkan Yardımcısı Bülent Kaya’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Başkan yardımcısı Kaya, Banka müdürlüğünden emekli olduktan sonra CHP belediye başkanlığı için aday olan Dr Mustafa Turgut’un birlikte çalışma teklifi ile siyasete aktif olarak başladığını ifade etti. www.yenicizgihaber.com

İLÇENİN SORUNLARI, EKSİKLER TEK TEK TESPİT EDİLEREK ÇÖZÜMLER ÜRETİLECEK

Başkan Mustafa Turgut’un daha önce Silifke’de Belediye Başkanlığı yaptığını, bu nedenle deneyimli olduğu, ilçenin sorunlarını, eksiklerini bildiği, bu nedenle de ilçe halkı tarafından bir dönem aradan sonra yeniden belediye başkanlığına seçildiğini hatırlatan başkan yardımcısı Kaya, “Başkanımızla birlikte ilçenin sorunlarını, eksiklerini, yeni projeleri birlikte tespit ederek çözüm üretme çabasındayız. Silifke halkı, belediye hizmetlerinden eşit şekilde yararlanacaktır” dedi.

Belediyenin Zabıta, Hukuk İşleri, Emlak istimlak, Satın alma gibi birimlerinin kendisine bağlı olduğunu hatırlatan başkan yardımcısı Bülent Kaya, “Akdeniz’in incisi Silifke’de halkımıza layık hizmetlerimiz aksamadan, ayrım yapılmadan verilecektir. Tüm birimlerimiz çalışmalarına aksatmadan devam ediyor. Zabıta, emlak istimlak, satın alma, park bahçeler, temizlik işleri gibi tüm birimler eksiksiz olarak halkımıza hizmet veriyor” dedi.

CHP’li Silifke Belediye başkanı Turgut, sözünü tuttu indirim yaptı

Türkiye’nin en pahalı ruhsat ücretlerine bu yıl zam yerine, görevi devraldıktan sonra yüzde 46 indirim yaparak, iş çevresine nefes aldırdıklarını belirten başkan Yardımcısı Kaya, “Geçen dönem belediye tarafından ruhsat ücretlerine çok fahiş zam yapılarak Türkiye'de en pahalı ruhsat verilen şehir durumundaydık. Bu da iş çevresinde çok büyük tepkilere yol açmıştı,aynı zamanda  Silifke ekonomisinede darbe vurulmuştu. Belediye başkanımız  seçim sırasında söz vermişti çok pahalı ruhsat ücretlerinden indirim yapacam diye ve o sözünü yerine getirdi. Bu uygulama halktan büyük sevinç yarattı olumlu tepkiler aldık. Buna benzer halkı sevindirecek, umutlandıran projelerimizi tek tek hayata geçirip, halkın hizmetine sunacağız” dedi. www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.