Akdeniz Belediyesi, ilçeye bağlı kırsal mahallelerin yollarını soğuk asfaltla yeniliyor

Akdeniz Belediyesi, ilçeye bağlı kırsal mahallelerin yollarını soğuk asfaltla yeniliyor
Akdeniz Belediyesi, ilçeye bağlı kırsal mahallelerin tarım ve bahçe yollarını soğuk asfaltla kaplamaya, böylece üreticiler ve vatandaşların gündelik yaşamını kolaylaştırmaya devam ediyor.

MERSİN- BEKİR ŞAHİN: Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, son olarak Evci Mahallesi’nde acil ihtiyaç duyulan sokaklarda soğuk asfalt serimi gerçekleştirdi.

Geçen haftalar içerisinde farklı birçok kırsal mahallede kilometrelerce uzunlukta sathi kaplama (soğuk asfalt) çalışması yapan Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin bu seferki adresi Evci Mahallesi oldu. Fen işleri ekipleri, hazırladıkları planlama kapsamında, bölgede sathi kaplama çalışması öncesi yol reglaj ve dolgu çalışmasında kamyonlar desteğiyle bypass serimi gerçekleştirdi. Akdeniz Belediyesi Başkan Yardımcısı Orhan Sanrı da bölgedeki çalışmaları yerinde takip ederek ekiplerden bilgi aldı.

1 kilometre bitti, 3 kilometre daha asfaltlanacak

Fen işleri ekipleri, sonrasında da iş makineleri desteğiyle mahallenin 2 sokağında 1 kilometreyi aşan yolda sathi kaplama (soğuk asfalt) çalışması yaptı. Ekiplerin hazırladığı programda, aynı mahallede 3 kilometrelik yolun daha soğuk asfaltla kaplanması planlanıyor. Ekipler, ilçenin kırsal mahallelerinden biri olan Evci’de yolların düzenlenmesi, alan temizliği ile mezar kazımı hizmeti için kepçe desteği de sağlıyor. www.yenicizgihaber.com

Fen işleri ekiplerinin sunduğu hizmete tanık olan Evci Mahallesi sakinleri, yazın toz ve toprak, kışın da yağmur ve oluşan çamur nedeniyle yaşadıkları sıkıntılara son veren hizmet nedeniyle memnuniyetlerini dile getirdi. Evci Mahallesi Muhtarı İsmail Çınkı da mahalle sakinleri adına Akdeniz Belediyesi Eş Başkanları Nuriye Arslan ve Hoşyar Sarıyıldız ile sahada çalışan ekiplere teşekkür etti. Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, yol veya asfalt sorunu yaşayan mahalle kalmayıncaya dek hizmetlerin süreceğini kaydetti. www.yenicizgihaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.