Akdeniz Belediyesi Eş başkanı Sarıyıldız: Yoğun iş talebiyle karşı, karşıyayız

Akdeniz Belediyesi Eş başkanı Sarıyıldız: Yoğun iş talebiyle karşı, karşıyayız
Akdeniz Belediyesi Eş başkanı Sarıyıldız, yoğun iş talebiyle karşı karşıya. Halka hizmet etmekten geri durmayacaklarını vurguladı. Kürt seçmen DEM Partiye sahip çıktı. Akdeniz'de eşit hizmet ve işsizlik sorununa çözüm sözleri verildi.

Akdeniz Belediyesi Eş başkanı Sarıyıldız: Yoğun iş talebiyle karşı, karşıyayız

MERSİN- BEKİR ŞAHİN:  Akdeniz Belediyesi’ni iki dönem sonra 31 Mart yerel seçimlerinden her tür zorluklara, hilelere ve taşıma seçmen yazımlarına rağmen farkla kazanan DEM Partili Belediye Eş Başkanları Av Hoşyar Sarıyıldız ile Nuriye Arslan, yurttaşların yoğun iş talebiyle karşı karşıya. Belediye Eşbaşkanı Sarıyıldız, belediyeyi çok büyük borçla devraldıklarını, buna rağmen halka hizmet etmekten asla geri durmayacaklarını ifade etti.

Akdeniz Belediye Eş Başkanları Hoşyar Sarıyıldız’ı Yeni Çizgi Haber ailesi olarak ziyaret ederek, her iki belediye eş başkanına görevlerinden başarılar dileyip, halktan en çok gelen talepleri sorduk. 

HİÇBİR GÜÇ SEÇMENİ DEM PARTİDEN AYIRAMADI

Yoğun ziyaret ve görüşme trafiği arasında gazete olarak bizleri kabul eden belediye eşbaşkanı Sarıyıldız, Akdeniz ilçesi Kürt kökenli yurttaşların yoğunluk olarak yaşadıkları ilçe olması nedeniyle, uzun yıllar bu kesime yakın parti tarafından yönetildiği, ancak son iki dönemdir kayyum ve AKPli başkan tarafından yönetildiğini hatırlattı. Sarıyıldız, “Kürt seçmen daha önceki seçimlerden olduğu gibi, her tür zorbalığa, haksızlıklara rağmen 31 Mart yerel seçimde DEM Partiye sahip çıktı, adaylarına oy verdi. Hiçbir güç onları partilerinden ayıramadı ve sonunda kazanan halkımız oldu.  Üstelik daha önceki seçimlerden olduğu gibi 31 Mart yerel seçimlerinden de hayali seçmen, taşıma seçmen gibi usulsüzlüklere rağmen seçimi kazandık” dedi. www.yenicizgihaber.com

AKDENİZİN HER YERİNE EŞİT HİZMET VERİLECEK

Belediye olarak önceki belediye gibi hizmet ayrımı yapmadan Akdeniz’in her yerine eşit hizmet vereceklerini kaydeden Hoşyar Sarıyıldız, “ Çünkü ilçede birçok mahallenin hizmetten yoksun bırakıldığını gördük. Bu haksızlıkların hepsini gidereceğiz. Belediyenin borçlarını bahane etmeden, halkımıza hizmet için gece gündüz demeden çalışacağız” diye konuştu.  

AKDENİZ DE İŞSİZLER ORDUSU OLUŞTU

Ziyarete gelen veya arayanların büyük çoğunluğunun iş talep ettiğini hatırlatan Sarıyıldız, iki dönemden buyana parti olarak belediye yönetiminde olmadıkları belirterek, “Geçen bu iki dönem içerisinde belediye çalışanlarının birçoğunun işine haksız ve hukuksuz şekilde son verildi. Bizler bunun farkında ve bilincindeyiz. Aynı zamanda özellikle son yıllarda yaşanan ekonomik sorun ve sıkıntılardan kaynaklı halkın alım gücü çok düştü. Esnaf emekli çalışan herkes perişan, tüm bunları da eklediğimizde ilçede büyük işsizler ordusu oluştu. Elimizden geldiği kadar halkımıza yardımcı olmaya sahip çıkmaya çalışacağız” diye ifade etti.

HALKIN OLANI HALKA KAZANDIRACAĞIZ

Eş başkan Sarıyıldız, “Belediyenin imkanları hem sınırlı, hem de çok büyük bir borçla devraldık. Halen hesaplar incelendikçe borç çıkıyor. Haksız, hukuksuz harcamalar ve borçlanmalarla ilgili yasal yollardan gerekli hak arayışlarımızı yapacağız. Halkın olanı geri alana kadar mücadele edeceğiz” diye konuştu.

Akdeniz Belediyesi Eşbaşkanı Hoşyar Sarıyıldız, halka vadettikleri hizmetleri, yapacaklarını, projeleri, hayata geçireceklerini, mutlu ve huzurlu bir Akdeniz için gereken çaba ve gayreti göstereceklerini sözlerine ekledi.

Bu arada ziyaretlerde sınırlı olaraksürerken Dem Parti Mezitli ögrütde  ziyaretçiler arasında geliyor.  www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.