Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Karalar: İtibarsızlaştırmaya izin vermeyeceğiz

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Karalar: İtibarsızlaştırmaya izin vermeyeceğiz
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Karalar: İtibarsızlaştırmaya izin vermeyeceğiz

ADANA- BEKİR ŞAHİN:  Adana Büyükşehir Belediyesine "rüşvet" ve "ihaleye fesat karıştırma" iddiasıyla operasyon düzenlenmesine ilişkin olarak Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, "Algı yaratmak istiyorlar. İtibarsızlaştırmaya izin vermeyeceğiz" deye tepki verdi. 

 

Adana Büyükşehir Belediyesine, "rüşvet" ve "ihaleye fesat karıştırma" iddiasıyla operasyon düzenlendi. Belediye Başkanı Zeydan Karalar, "Çekineceğimiz bir şey yoktur, asla da olmayacaktır" dedi.

 

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, CHP Genel Başkan Yardımcıları Burhanettin Bulut, Erhan Adem ve CHP Adana milletvekilleriyle birlikte belediye önünde açıklama yaptı.

 

CHP'li belediye başkanlarının itibarsızlaştırılmasına kimsenin gücünün yetmeyeceğini söyleyen Karalar, "Biz görevimizi halka layık olarak yapıyoruz. Bizim belediyelerimizde kanuna aykırı asla bir şey olmaz. Kamuya zarar olmaz. Biz birilerine para kazandırmak için buraya gelmedik. Emniyet, savcılık bizden ne istemişse eksiksiz vermişiz, vermeye devam edeceğiz. Çekineceğimiz bir şey yoktur, asla da olmayacaktır. 10 yıldır başkanım ne benim ne elemanlarının karıştığı bir olay olmamıştır. Kadın arkadaşımızın odasını aramaya bir hücre evine gelir gibi TOMA ile gelmek şık olmamıştır" diye konuştu.

 

Halk TV canlı yayınında gazeteci İsmail Küçükkaya’ya da konuşan Zeydan Karalar, "Adana’da, bizim belediyemizde, bizim olduğumuz yerde kanunsuz hiçbir iş olmaz” dedi. Küçükkaya’nın “Nedir bu” sorusuna ise Karalar “Algı” dedi.  www.yenicizgihaber.çcom YENİ ÇİZGİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.