18 ayda 8 kafe açıldı, 2 kafenin de hazırlıkları sürüyor

18 ayda 8 kafe açıldı, 2 kafenin de hazırlıkları sürüyor
18 ayda 8 kafe açıldı, 2 kafenin de hazırlıkları sürüyor

 Mersin Büyükşehir Belediyesi, 18 ayda 8 kafeyi hizmete açtı. 7’si Kültür Parkta açılan kafeler, Mersin sahiline canlılık kattı. 2 yeni kafeyi daha sahile kazandırmaya 

 

hazırlandıklarını belirten Denizkızı Turizm A. Ş. Genel Müdürü Buğra Yıldız, “İhalesini tamamladığımız 2 tane restoran konseptimiz bulunmakta. Bunlardan bir tanesi balık, bir tanesi de spor üzerine olacak. Yapımına başlıyoruz. Bunları da en kısa sürede vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediyesinin, Adnan Menderes Bulvarı Kültür Park içinde açtığı kafeler, modern yapısı ve farklı konseptleriyle vatandaşlardan büyük ilgi görüyor. Büyükşehir Belediyesi, Mersin sahilini cazibe merkezi haline getiren kafelere ‘balık’ ve ‘spor’ konseptli iki yeni mekan daha kazandırmaya hazırlanıyor.

İlk olarak merkez Akdeniz ilçesi Sakarya Caddesi üzerindeki Çankaya Kafeyi hizmete açan Büyükşehir Belediyesi Denizkızı Turizm A.Ş., kafeyi modern bir hale dönüştürdü. Vatandaşlar, Çankaya Kafede dünya kahveleri, börekler, pastalar ve daha birçok lezzete makul fiyatlara ulaşma imkanı buldu. Yeni kafelerin 7’si ise Kültür Parkta hizmet veriyor.

 

Kafe, büfe, bakkal ve nikah salonuyla toplam 27 yeni hizmet

Bir dönem cazibesini yitiren, ancak Başkan Vahap Seçer göreve başladıktan sonra yeniden canlanan Kültür Parkta ilk olarak Limon Kafeyi açan Büyükşehir Belediyesi, sırasıyla Kır Kahvesi, Bizden, Yöreden, 

 

Tarsusi ve Survivor kafeleri açtı. Bu kafelerin yanı sıra Kültür Parka Ekmek Arası Büfe, nikah salonu ve iki adet bakkal da kazandıran belediye, sahili Mersin’e yakışır bir canlılığa kavuşturdu. Büyükşehir, her kafe için farklı bir konsept oluşturdu. İsmi, menüsü, rengi ve iç mimarisinde Mersin’e 

 

dair izler barındıran kafeler, kısa süre içerisinde hem Mersinliler hem de şehir dışından gelen misafirler tarafından yoğun ilgi gördü.

Büyükşehir ayrıca işlettiği 9 plajın sayısını bu yaz 12’ye çıkarırken, bu plajlardaki toplam 16 kafe/büfe ile tatilcilere kaliteli bir hizmet sunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.