Hava Durumu

Ektik, biçiyoruz:

Yazının Giriş Tarihi: 11.02.2024 10:02
Yazının Güncellenme Tarihi: 11.02.2024 10:02

Ektik, biçiyoruz:

 

HASAN ŞAHİN

 

 

Bir tabloyu, bir heykeli ince, ince işlemeden sonuç alma şansınız yoktur!

 

Son rütüşler işin teferruatıdır, artık sonuç vücut bulmuştur. Geriye kalan eserin tahlilidir; kimine göre “ iyi “ kimine göre kötü!

 

AKP iktidarı bu gümlere öyle gökten zembille inerek gelmedi ve çok iyi işleyerek, sabırla ve eldeki malzemeyi en iyi kullanarak geldi!

 

Kendine tepeden bakanlara bir başka sabır gösterdi ve onların hepsi şimdi emri altında bir köle!

 

Yetmez ama “ evetçiler “ vardı. Bu memleketin aydını, sanatçısı olarak bilinirlerdi. Bunlar tamamen hesapsız, kitapsız bir yığındı. Yaşamın ve gölgesinde durdukları iklimin niyetini hiç hesaba katmadan bu tuzağa düştüler. O gün neredeysem, bu günde aynı yerdeyim ve tecrübe beni yanıltmadı!

 

Şimdi o “ evetçilerin “ ne kem, kümleri, ne de yeni kafa ütüleyen sözleri işe yarıyor. İşin sonu rayından çıkmış bir hukuksuzlukla ve kendi anayasasını tanımayıp kafa tutacak yere geldi!

Bu beraberinde çürüyen bir devlet aklı getirdi. İçinde liyakatın ve adaletin olmadığı bir devlet aklı adeta bir yol geçen hanına döndü ve bu da işin ayrı bir gerçeği!

 

Siyasi cinayetler, işin yerli ve uluslararası mafya boyutunun toplanma merkezi durumuna geldik. Bunda en büyük pay, kendi iç sorunlarından kaçarak, dışarıya da hesapsız, kitapsız dalmanın gelip bizi bulduğu gerçeğidir!

 

Yıllar içinde üretimden uzaklaştırılan tarım nüfuslu bir kalabalığın şehirlere akın etmesiyle, topraktan kopma ve kaçma bizzat devlet aklı tarafından desteklendi.

 

Bu yığınlara bir de eğitimsizlik eklediniz mi, sonuç okullarda küçük çocuklara şeytan taşlamaya gider ve çok değil, on beş yıl sonra o çocuklar yirmili yaşları geçip ülke de köşe, bucak kapacaklar.

 

İşte o zaman bırak okulları, cadde, sokakta şeytan taşlamak daha farklı bir hal alacak ve şu an güzellemelerini yaptıkları şeriat, hiç farkına varmadan kapınızdan içeri girecek!

 

Bunun kokusunu alan ve hızla AKP’nin devamına ve mirasına hazırlanan bir parti var; Yeniden Refah Partisi!

 

Mevcut iktidarla seçim iş birliğinden neden kaçtıklarını okumuyorsanız, bu ülkede yaşamıyorsunuz!

 

Gelecekler!

 

Hem de şu anki iktidara rahmet okutarak..!   www.yenicizgihaber.com

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.