Jeffrey Epstein'in Adasında geçen oyunun ikinci bölümü geliyor

Jeffrey Epstein'in Adasında geçen oyunun ikinci bölümü geliyor
19 Şubat'ta oyuncularla buluşan ve büyük ilgi gören 'Epstein', gerçek hayattan esinlenen teması ve tartışmalı içeriği ile oyun dünyasında geniş yankı uyandırdı. Aynı oyunun devamı ise bu kez korku formatında hazırlandı ve 6 Eylül'de yayında.

Epstein'in Adasında geçen ve Steam'de büyük ses getiren oyunun devamı geliyor

BEKİR ŞAHİN

2024'ün başlarında gündeme bomba gibi düşen "Epstein Listesi" tartışmaları, oyun dünyasında da yankı buldu. GalaxyVerse isimli geliştirici firma, Jeffrey Epstein'in kötü şöhretli Adasında geçen bir hayatta kalma oyunu olan 'Epstein' adlı yeni oyunu Steam'de yayınladı. GalaxyVerse ekibi oyunun devamı olan ikinci bir oyunu ise önümüzdeki günlerde yayına sokacağı öğrenildi. Bu oyun da önceki gibi skandallarla dolu adada, oyunculara gerilim dolu bir deneyim sunmayı hedefliyor. Söz konusu o meşhur Epstein Ada ile ilgili Gaziantep'te üst düzeyde bir yetkilinin ismi de yakın zamanda farklı bir konuda ismi geçmişti.

epsteinin-adasinda-gecen-yeni-oyun-2-bolumu-1.jpeg

Epstein'in Adasında Hayatta Kalma Mücadelesi

GalaxyVerse ekibinden yetkililer gazeteci Bekir Şahin'e özel yaptıkları açıklamada, 'Epstein', Rust ve Ark gibi popüler hayatta kalma oyunlarıyla benzer bir yapıya sahip. Oyuncular, çizgi film tarzındaki grafiklerle tasarlanmış bu adada, kaynak toplayarak ve barınak inşa ederek hayatta kalmaya çalışıyor. Ancak bu zorlu mücadele, yalnızca çevre koşullarıyla sınırlı değil. Oyuncular, adanın kontrolünü elinde tutan ve oyunun ana düşmanı olan 'Jefry' ile yüzleşmek zorunda kalacak. Oyunun yeni hazırlanan ikinci bölümü ise korku oyunu formatında. www.yenicizgihaber.com

Ünlü İsimler Boss Karakter Olarak Karşımızda

Oyun, sadece Jeffrey Epstein'ı değil, onunla bağlantılı diğer ünlü isimleri de düşman olarak karşımıza çıkarıyor. Tanıtım fragmanında, Bill Clinton gibi isimlerin de boss karakter olarak yer aldığı görülüyor. Oyuncular, ilerledikçe daha güçlü canavarlarla karşılaşacak ve sonunda bu ünlü isimlerle büyük bir mücadeleye girecekler.

epsteinin-adasinda-gecen-yeni-oyun-2-bolumu-3-001.jpeg

İkinci Bölüm Steam Platformunda 6 Eylülde Yayında

19 Şubat'ta oyuncularla buluşan ve büyük ilgi gören 'Epstein', gerçek hayattan esinlenen teması ve tartışmalı içeriği ile oyun dünyasında geniş yankı uyandırdı. Aynı oyunun devamı olan ve korku formatındaki yeni bölümü ise Steam platformunda 6 Eylülde yayınlanarak satışa sunulacağı öğrenildi.

Oyunda bu kadar hassas bir konu ele alınması, eleştirmenler ve oyuncular arasında tartışma konusu oluşturdu. www.yenicizgihaber.com

HABERİN İNGİLİZCESİ

The Second Episode of the Jeffrey Epstein Island Game is Coming

By Bekir Şahin

The "Epstein List" controversies that shook the headlines at the beginning of 2024 have also resonated within the gaming world. The developer firm GalaxyVerse has released a new survival game titled 'Epstein,' set on Jeffrey Epstein's notorious island, on Steam. The GalaxyVerse team is now preparing to launch a second installment of the game in the coming days. Like its predecessor, this new game aims to offer players a thrilling experience on the scandal-ridden island. Recently, the name of the famous Epstein candidate also came up in connection with a high-level official in Gaziantep in a different context."

epsteinin-adasinda-gecen-yeni-oyun-2-bolumu-2.jpeg

Survival Struggle on Epstein's Island

GalaxyVerse team representatives made a special statement to journalist Bekir Şahin, 'Epstein' shares similarities with popular survival games like Rust and Ark. Players are tasked with surviving on this island, designed with cartoon-style graphics, by gathering resources and building shelters. However, the struggle is not limited to environmental challenges. Players will also have to confront 'Jefry,' the main antagonist who controls the island. The upcoming sequel will shift to a horror game format.

Famous Figures as Boss Characters

The game features not only Jeffrey Epstein but also other famous figures connected to him as enemies. The promotional trailer reveals that figures such as Bill Clinton will appear as boss characters. As players progress, they will face increasingly powerful monsters and eventually engage in major battles with these renowned figures.

Second Episode to be Released on Steam on September 6

Released on February 19, 'Epstein' attracted significant attention due to its real-life inspired themes and controversial content. The sequel, which takes on a horror format, will be available for purchase on Steam starting September 6.

The inclusion of such sensitive topics in the game has sparked debate among critics and players. www.yenicizgihaber.com

YENİ ÇİZGİ’DEN

Merhaba kıymeti takipçilerimiz

Güçlükle emek harcayarak hazırlayıp haber sitemizde yayına verdiğimiz haberlerimizi ve gönüllü olarak makale yazan yazarlarımızın yazılarını sosyal medyada ortamından da paylaşarak siz kıymetli takipçilerimiz başta olmak üzere yurttaşlarımızla paylaşıp bilgilendirmeye çalışıyoruz.

Basın; demokrasi ve özgürlüklerin olmazsa olmazıdır. Eğer demokrasi ve özgürlüklerden, haktan, hukuktan yanaysanız, sahiplenip duyarlı olarak tavır koyacaksak, o zaman özgürlüklerden yana olan basına maddi ve manevi anlamda sahip çıkarak yaşatmak gerek. Güçlü basın, güçlü demokrasi demektir. Hak, hukuk, Adalet demektir. Yoksa nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa.

Bu nedenle öncelikli olarak ilk ve en kolayından yapmanız gereken, lütfen paylaştığımız haberleri, köşe yazılarını, sadece okuyup geçmeyin, Ana Sayfamızda veya haber içeriklerinde çıkan Google reklamlarını, mutlaka tıklayınız, uygun gördüklerinizi inceleyip ayrılabilirsiniz. Aynı zamanda haberlerle ilgili beğeni, yorum, paylaşım, rt yapabilirsiniz. Ayrıca facebook, twitter ve instagram da bizi takip ederek destek verdirebilirsiniz. Aynı zamanda gerek kendinizin gerekse çevrenizdekilerin Özel reklam ve tanıtım yoluyla vereceğiniz maddi destekler elbette çok daha önemlidir. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Bildiğiniz gibi bizler maddi gücümüzü sadece reklamlardan alıyoruz. Bunun için reklam bizim ayakta durmamız, güçlü ve cesaretli olmamız için çok önemli bir destektir.

Bu nedenle Reklam desteğinizi önemsiyoruz. Çünkü Devletten ve sermaye gruplarından aldığımız destek yok. Bağımsız ve özgür gazetecilik için, aydınlık yarınlar için, eşit yurttaşlık hedefi ve özlemiyle Sağlıklı ve Mutlu kalın.

Web Sayfa ve sosyal medya hesaplarımız şunları;

Web Haber Sayfamız

https://www.yenicizgihaber.com/

facebook hesap

https://www.facebook.com/profile.php?id=61564912765480

https://www.facebook.com/yenicizgihaber

twitter hesap

https://x.com/yenicizgigazete

instegram hesap

https://www.instagram.com/yenicizgigazete/

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.