Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig
Spor Toto 2. Lig
Sahasında Keçiörengücü’nü 5-0 yenen Kocaeli Birlikspor’da, Kulüp Başkanı Fahrettin Kandemir, “Ligin en az gol yiyen takımına beş gol birden atabiliyorsak bu da takımımızın kalitesini gösteriyor” dedi.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta kendisi gibi zirve mücadelesi veren Keçiörengücü’nü 5-0’lık farklı skorla yenen Kocaeli Birlikspor’da moraller yerinde. Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Kocaeli Birlikspor Kulübü Başkanı Fahrettin Kandemir, “Bugün futbolcularımız çok güzel bir oyunla karşılaşmayı 5-0’lık skorla kazandı” dedi.

“LİGİN EN AZ GOL YİYEN TAKIMIYDI”

Geçen hafta Karagümrük karşılaşmasında yaşanan olaylar nedeniyle takım olarak moral bozukluğu yaşadıklarını söyleyen Kandemir, “Bu galibiyet bize biraz moral olmuş oldu. Bizim için sürpriz bir sonuç olmadı. Rakibimizi de asla küçümsememek gerekir. Ligin iddialı ve güçlü takımlarından biri. Hatta ligin en az gol yiyen ekibi. Ligin en az gol yiyen takımına 5 ayrı futbolumuz 5 gol birden atabiliyorsa bu da bizim takımımızın ne kadar kaliteli bir takım olduğunu gösterir. Puan sıralamasında da bizim hemen altımızda yer alan bir takımdı zaten. Takımımızın ve teknik heyetimizin kalitesinin her zaman yüksek olduğunu söyledik. Futbolcularımızı ve teknik heyetimizi tebrik ediyorum. Maçımıza gelerek bizleri onurlandıran Valimize, Körfez Belediye Başkanımıza ve her geçen gün sayıları artan centilmen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

TAŞDEMİR: "NET VE GÜZEL BİR GALİBİYET"

Maçtan net ve güzel bir sonuç aldıklarını söyleyen Teknik Direktör İsmet Taşdemir ise, “5-0’lık sonuçla Keçiörengücü engelini de aşmış olduk. Evimizde oynadığımız karşılaşmaları daha rahat kazanıyoruz zaten. Hedefimiz belli. Bu hedef doğrultusunda çalışmalarımızı yapıyoruz. Bu hafta iki zor maça çıkacağız. İlk olarak kupada Süper Lig takımlarından Konyaspor ile zorlu bir maça çıkacağız. Amacımız Konyaspor karşısında güzel bir futbol oynamak. Maçın sonucunu açıkçası kestiremiyorum. Rakibimize göre mütevazi bir takımımız var. Ligde de bizimle birlikte yine zirve mücadelesi veren Ankaragücü ile hafta sonu deplasmanda oynayacağız. Ankaragücü de zorlu bir rakip, elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.

Öte yandan maçı izlemeye gelen Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, maç sonrasında Kocaeli Birlikspor soyunma odasına inerek oyuncuları tebrik etti. Futbolcuların sevinçlerine ortak olan Vali Güzeloğlu, futbolcularla birlikte galibiyet fotoğrafı çekildi.[gallery link="file" ids="25492,25493"]

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.