Mersin Mustangs Şampiyon

Mersin Mustangs Şampiyon
Mersin Mustangs Şampiyon
Türkiye Korumalı Futbol Kulüpleri 2. Ligi’nde kupa alarak 1. ligde oynama hakkı elde eden  Mustangs takımı Radisson Blu Hotel'de düzenlenen törende kupasını, Türkiye Ragbi Federasyonu Başkanı Şahin Kömürcü ve Mezitli Belediyesi Başkanı Neşet Tarhan'ın elinden aldı.

Yoğun ilginin olduğu törende Türkiye Ragbi Federasyonu Başkanı Şahin Kömürcü, Mezitli Belediyesi Başkanı Neşet Tarhan, TÜRSAB Mersin BYK Başkanı İbrahim Kırmızıer, Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Şube Müdürü Vedat Yüksel, Türkiye Ragbi Federasyonu Asbaşkanı Taner Hacıbekiroğlu, Türkiye Vücut Geliştirme Federasyonu Asbaşkanı Mustafa Uslu, Türkiye Ragbi Federasyonu Disiplin Kurulu Başkanı Metin Ceylan, çeşitli takımlardan sporcular ve sporcu aileleride yer aldı.

Takım koçu Efe Kırmızıer'i Türkiye Ragbi Federasyonu teknik kurul üyeliği ve başkan danışmanlığına atayan Şahin Kömürcü, törende yaptığı konuşmada, Amerikan Futbolu Dünya Şampiyonası'nın Mersin'de düzenlenmesi için gerekli girişimlerde bulunacaklarını belirtti. 
Akdeniz Oyunları'ndan sonra Mersin'de gerçekleşmesi muhtemel en büyük organiazyon olma özelliğini taşıyan Dünya Şampiyonası hem takımımızın hem de ülkemizdeki Amerikan Futbolu'nun gelişimi için bir dönüm noktası olabilir.Şehrimize bu kupayı getiren takımımıza başarılarının devamını diliyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.