Merinos Betül Çoban anısına turnuva düzenliyor

Merinos Betül Çoban anısına turnuva düzenliyor
Merinos Betül Çoban anısına turnuva düzenliyor

 

TVF 1. Lig’de Gaziantep’i temsil eden Merinos Voleybol takımı, 6 Şubat depreminde hayatını kaybeden eski sporcusu Betül Çoban anısına voleybol turnuvası düzenleyecek.

 

 

Mavi beyazlı takımın altyapısında yetişen ve uzun yıllar forma giyen Betül Çoban Çakır, 6 Şubat’ta yaşanan yüzyılın felaketi deprem olayında, Kahramanmaraş’ta ki evinde eşi voleybolcu Bedrettin Çakır ile birlikte hayatını kaybetmişti.

 

MERİNOS SPOR KULÜBÜ’NDEN BÜYÜK VEFA

 

Eski sporcusunu unutmayan ve büyük bir vefa örneği gösteren Merinos Spor Kulübü, geleneksel hale getirmeyi hedeflediği “Betül Çoban Voleybol Turnuvası”nın ilkini bu sezon gerçekleştirecek. Merinos, Elazığ Bordo, Nicer Hotel Voleybol ve Ereğli Belediyespor takımlarının katılacağı turnuva 27-28-29 Eylül 2023 tarihinde yapılacak.

 

ALİ ATALAR: “BETÜL’Ü ASLA UNUTMAYACAĞIZ”

 

Merinos Voleybol Takımı Kulüp Başkanı Ali Atalar, Betül’ün acısını halen yaşadıklarını belirterek, “O bizim canımız ciğerimizdi. Altyapımızda yetişen ve uzun yıllar kulübümüzün formasını giyen sporcumuzu depremde kaybetmenin acısını halen yaşıyoruz. Onun adını unutturmamak adına kulüp olarak bu sezon bir turnuva düzenleyeceğiz. İnşallah bu geleneksel hale getirip her yıl düzenlemeyi planlıyoruz” dedi. www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.