Hüseyin Kıran, Arif Nihat Asya Anadolu lisesi Kız Futbol Takımını ziyaret etti

Hüseyin Kıran, Arif Nihat Asya Anadolu lisesi Kız Futbol Takımını ziyaret etti
Hüseyin Kıran, Arif Nihat Asya Anadolu lisesi Kız Futbol Takımını ziyaret etti

 

GAZİANTEP- ANIL ŞAHİN; İş insanı Hüseyin Kıran, Arif Nihat Asya Anadolu lisesi Kız Futbol Takımını ziyaret ederek, taleplerini dinledi.

 

KRN Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi yetkilisi genç girişimci iş adamı Hüseyin Kıran, Arif Nihat Asya Anadolu lisesi Kız Futbol Takımını ve yöneticilerini okulda ziyaret etti.

 

İş insanı Kıran ziyaretle ilgili olarak, “Arif Nihat Asya Anadolu lisesi Kız Futbol Takımını, Beden Eğitimi öğretmenleri Mustafa Öztürk ve Harun Kutlar `ı ziyaret ettim. Destek verdiğimiz sporcular ile bir araya geldik. Onların başarısı en az onlar kadar bizleri de mutlu ediyor. Taleplerini dinledim, sporculara verdiğimiz desteklerimiz devam edecektir” dedi. www.yenicizgihaber.com

 

 

Arif Nihat Asya Anadolu Lisesi Kız Futbol Takımı, Beden Eğitimi Öğretmeni Mustafa Öztürk ve Harun Kutlar ziyarette duydukları memnuniyeti dile getirirken, “KRN Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi sahibi girişimci iş adamı sayın Hüseyin Kıran`ın ziyareti bizleri mutlu eti. Çok teşekkür ederiz. Kıymetli hayırsever iş insanı Hüseyin Kıran, her zaman olduğu gibi bugünde Arif Nihat Asya Anadolu Lisesi Kız Futbol Takımımıza vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ediyoruz” diye ifade ettiler.

 

Hüseyin Kuran kız futbol takımı ve öğretmenler ile birde fotoğraf çektirip okuldan ayrıldı. www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.