Gaziantepspordan Sakatlık Açıklaması

Gaziantepspordan Sakatlık Açıklaması
Gaziantepspordan Sakatlık Açıklaması
Gaziantepspor, sakatlıkları bulunan Gbengo Arokoyo, Mustafa Durak, Fernando Marçal ve Prince Desire hakkında açıklamalarda bulundu.

Kırmızı-siyahlı kulüpten sakat futbolcular hakkında yapılan açıklamada, "Sağ bacak üst arka adale tendonunda kısmi yırtık tanısı olan oyuncumuz Gbenga Arakoyo, sağ bacak üst arka adalesinde kas içi ödem ve zar yırtığı tespit edilen Fernando Marçal, ve sol bacak üst ön adalesinde ve zarda kısmi yırtık tanısı olan oyuncumuz Mustafa Durak’ın tedavisi ve saha çalışmaları sağlık ekibimiz tarafından sürdürülmektedir" denildi.

PRINCE DESİRE TABURCU EDİLDİ

Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında Akhisar Belediyespor ile oynanan karşılaşmanın 26. dakikasında rahatsızlanarak oyundan çıkan ve sonrasında baygınlık geçiren Prince Desire’nin de sağlık durumu hakkında yapılan açıklamada ise, "Baygılık geçirdikten sonra acilen hastaneye sevk edilerek ayrıntılı tetkik ve kontrolleri yapılmış olup vazavagal senkop düşünülerek tedbir amaçlı 24 saat müşahede altında tutulmuş ve sonrasında taburcu edilmiştir. Futbolcumuz kısa bir süre dinlendirildikten sonra takımla birlikte çalışmalara başlayabilecektir" ifadeleri kullanıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.