Gaziantepspor, Samsun\'da üç puan kazandı

Gaziantepspor, Samsun'da üç puan kazandı
Gaziantepspor, Samsun\'da üç puan kazandı

Samsunspor Süper Lig karşılaşmasında GaziantepsporFK'ya 2-1 yenilirken, Samsunspor taraftarı ise takımı protesto ederek "Bizi aleme rezil ettiniz" tezahüratında bulundu.

 

 

Samsunspor galibiyet için çıktığı GaziantepsporFK maçında 2-1 mağlup olarak kötü gidişatını sürdürdü.

 

Samsun 19 Mayıs Stadında GaziantepsporFK ile karşılaşan Samsun spor oynanan maçta Samsunspor, karşılaşmanın ilk yarısı dakikalar 3'ü gösterirken kalesinde gol gördü.

 

Gaziantepspor futbolcusu Denis Dragus, 3. dakikada takımının golünü atarak skoru 1-0 yaptı. Maçın 17. dakikasında ise Gaziantepspor'da Marko Jevtovic, Samsunspor ağlarına ikinci golü atarak skoru 2-0'a getirdi. Maçı tribünlerde izleyen Samsunspor taraftarları ise sahada bulunan Samsunsporlu futbolcuları protesto etti.

 

Maçın ikinci yarısında ise 90+2'inci dakikada Samsunspor penaltı kazandı. Samsunspor'da Dimata penaltı atışını gole çeviremedi. Maçın hakemi çizgi ihlali gerekçesi ile penaltı atışını tekrar ettirdi. Penaltı noktasına Samsunspor'da bu sefer Ntcham geçti.

 

Ntcham tekrarlanan penaltı atışını gole çevirerek skoru 2-1 yaptı. Maçın kalan bölümlerinde başka gol olmazken, bazı Samsunspor taraftarları tribünleri terk etti.  Gaziantepspor Samsunspor'u 2-1 mağlup etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.