Gaziantep hentbol kulübünün ilk etkinliği

Gaziantep hentbol kulübünün ilk etkinliği
Gaziantep hentbol kulübünün ilk etkinliği

 

GAZİANTEP- AYSEL ŞAHİN; Türk kadın sporcu Derya Çayırgan, deneyimlerini Gaziantep Hentbol Kulübü sporcularıyla paylaştı

 

Uluslararası arenada Gaziantep’in adını duyuran ve Galatasaray’da forma giyen Derya Çayırgan, Gaziantep Hentbol Kulübü’nün davetiyle kente geldi. Sporculara deneyimlerini aktaran Çayırgan, genç sporculara hayattaki tek doğrunun iyi bir insan ve çok çalışmak olduğunu söyledi.

 

Kadın hentbolcularla samimi sohbet gerçekleştiren Çayırgan, bir Gaziantepli olarak, genç, dinamik sporcuların heyecanına ortak olmaktan memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

 

Gaziantep Hentbol Kulübü Başkanı Canan Deniz Kaçar, Türkiye’nin en değerli kadın sporcularından biri olan Derya Çayırgan’ın davetimizi kırmayıp, gazi şehrimizde ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirterek, şunları söyledi:

 

“Sosyal sorumluluk projemiz olan başarılarıyla Türkiye’de adını duyuran kadın sporcularla, kendi oyuncularımızla buluşturuyoruz. İlkini gerçekleştirdiğimiz bu etkinlikle, mütevazi, yardım sever kişiliğiyle örnek sporcu olan Çukurova Belediyespor Kulübü takım kaptanı Derya Çayırğan’ı gazi şehrimizde ağırlamaktan onur duydum. Çok güzel bir sohbet oldu. Bu buluşma, 6-8 Ekim oynanacak olan Türkiye Hentbol Federasyonu Kadınlar Bölgesel Ligi öncesinde, genç sporcularımız için çok faydalı oldu.

 

Derya hanımın gelmesine vesile olan Gaziantep ve Çukurova protokolüne destekleri için şükranlarımı sunuyorum. Çıktığımız bu yolda, spor şehri Gaziantep projesiyle hentbolu en üst sıralara taşımak için elimizden geleni yapacağız. Hentbol güzeldir.” www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.