Galatasaray ile Gaziantep FK 11. randevuda

Galatasaray ile Gaziantep FK 11. randevuda
Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 3. hafta erteleme maçında evinde oynayacağı Gaziantep FK ile ligde 11. kez karşı karşıya gelecek.

Trendyol Süper Lig’in 3. hafta erteleme mücadelesinde Galatasaray, yarın saat 20.00’de RAMS Park’ta Gaziantep FK ile karşılaşacak.

Ligde geride kalan haftalarda sarı-kırmızılılar, 4 galibiyetle 12 puan aldı ve 2. sırada bulunuyor. Kırmızı-siyahlılar 1 galibiyet, 2 mağlubiyetle sonucunda 3 puan topladı ve 14. sırada yer alıyor. Sarı-kırmızılılar, Gaziantep FK karşısında galip gelip hem serisini sürdürmek hem de cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe derbisi öncesinde hata yapmak istemiyor.

11. randevuda

Galatasaray ile Gaziantep FK, bugüne kadar Süper Lig’de 10 kez rakip oldu. Söz konusu müsabakalarda sarı-kırmızılılar 1’i hükmen 8 galibiyet alırken, kırmızı-siyahlılar da 1 kez rakibini mağlup etti. 1 maç da berabere sona erdi. Bu mücadelelerde Galatasaray 23 gol atarken, Gaziantep FK 10 gol sevinci yaşadı. Geçtiğimiz sezon oynanan maçları Galatasaray 3-0 ve 2-1’lik skorlarla kazandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.