Bülent Uzel: "gruplara Kaldığımız İçin Mutluyuz"

Bülent Uzel: "gruplara Kaldığımız İçin Mutluyuz"
Bülent Uzel: "gruplara Kaldığımız İçin Mutluyuz"
PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor’un Basın Sözcüsü Bülent Uzel, Ziraat Türkiye Kupası’nda gruplara kalma başarısı gösterdikleri için mutlu olduklarını ifade etti.

Uzel, uzun süredir kupa müsabakalarında şanssız bir şekilde gruplara kalamadıklarını hatırlatarak, "Ancak bu sene şanssızlığımızı kırdık ve Ziraat Türkiye Kupası’nda gruplara kalma başarısı gösterdik. Camiamızı mutlu ettiğimizi düşünüyorum. Bu sebepten dolayı bizde mutluyuz. Teknik ekip ve oyuncularımızı kutlarım. Hem ligde hem de kupa da mücadele edecek gücümüz var" dedi.

Kupa müsabakasının geride kaldığını ve artık lige odaklandıklarını belirten Uzel, sahalarında oynayacakları Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasından mutlu ayrılan taraf olmak istediklerini ifade etti. Uzel, "Hazırlıklarımız devam ediyor. Ligdeki çıkışımızı bu karşılaşma ile sürdürme arzusundayız. Taraftarımızın da desteği ile sahadan galibiyetle ayrılmak istiyoruz’’ dedi.

Ziraat Türkiye Kupası’nda Diyarbekirspor’u 3-1’lik skorla geçen ve gruplara kalma başarısı gösteren Adanaspor’da gözler ligde oynanacak Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasına çevrildi.

Toros Kaplanları, pazar günü sahasında oynayacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarını ara vermeden Gençlik Stadyumu’nda yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör Engin İpekoğlu yönetiminde ısınma hareketleriyle başlayan antrenman 5’e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. Daha sonra iki bölüme ayrılan turuncu-beyazlı ekip taktik ağırlıklı hücum organizasyonu çalıştı. Adanaspor antrenmanı kültür fizik hareketleriyle tamamladı.

Öte yandan 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu’nda oynanacak olan Adanaspor - Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasını Onur Karabaş yönetecek. Yardımcılıklarını ise Gökhan Memişoğlu ve Önder Yılmaz yapacak. Karşılaşma TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.

KARŞILAŞMANIN BİLETLERİ SATIŞTA

Pazar günü saat 18.30’da 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu’nda oynanacak olan Adanaspor - Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasının biletleri satışa çıktı. Maç gününe kadar internet üzerinden satışı devem edecek olan, maç günü ise yetkili gişelerden satışa sunulacak biletlerin fiyatları ise şu şekilde:

Kale Arkası: 5 TL

Maraton: 10 TL

Kapalı Alt: 15 TL

Kapalı Üst: 20 TL[gallery link="file" ids="32634,32635"]

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.