Akdeniz’in Demir Yumruğu Hatip Emlek Bakü ve Atina yolcusu

Akdeniz’in Demir Yumruğu Hatip Emlek Bakü ve Atina yolcusu
Milli Kick Boks Sporcusu Hatip Emlek, Avrupa Kick Boks şampiyonası ve profesyonel boks müsabakası öncesi, Akdeniz Belediyesi Eş Başkanları Nuriye Arslan ve Hoşyar Sarıyıldız’ı ziyaret etti.

MERSİN- YENİ ÇİZGİ: Akdeniz Belediye Spor Kulübü oyuncusu Milli Kick Boks sporcusu Hatip Emlek, önümüzdeki aylarda Yunanistan’ın Başkenti Atina ile Azerbaycan’ın Başkenti Bakü’de düzenlenecek Avrupa Kick Boks şampiyonası ve profesyonel boks müsabakası öncesi, Akdeniz Belediyesi Eş Başkanları Nuriye Arslan ve Hoşyar Sarıyıldız’ı ziyaret etti.

milli-kick-bokscu-hatip-emlek-es-baskanlari-ziyaret-3.jpg

Akdeniz Belediye Spor Kulübü bünyesinde mücadele eden Milli Kick Boks Sporcusu Hatip Emlek, Makedonya’da yapılan şampiyonayı kazanıp kente döndü. Akdeniz’in Demir Yumruğu Emlek’in şimdiki rotası ise, önce 6 Eylül’de Bakü’de yapışacak profesyonel boks müsabakası; sonrasında ise Atina’da, 2-10 Kasım tarihlerinde düzenlenecek Kick Boks Avrupa Şampiyonası’nda Milli Takımı temsil etmek olacak. Milli Kick Boks sporcusu Hatip Emlek, Kulüp Başkanı Nuri Ay ve Antrenör Nasır Kandemir ile birlikte Akdeniz Belediyesi Eş Başkanları Hoşyar Sarıyıldız ve Nuriye Arslan’ı ziyaret eti.

“BAKÜ VE ATİNA’DAN DA BAŞARILARLA DÖNECEĞİNE İNANIYORUZ”

Ziyaretleri nedeniyle teşekkür eden Sarıyıldız; “Spor Kulübümüzün değerli bir sporcusu Hatip Emlek kardeşimiz, daha önce de Avrupa ve Dünya şampiyonalarının yanı sıra birçok başarısı olan, kick boksta dünyaca tanınan milli bir sporcumuz, başarıları saymakla bitmez. Hatip’in her zaman destekçisiyiz, bundan sonraki her süreçte de yanında olacağız. Sporcumuz, Makedonya’da düzenlenen profesyonel boks mücadelesinden de şampiyonlukla kente döndü. Önümüzdeki günlerde de Bakü ve Atina’da dünya ve Avrupa şampiyonalarında mücadelesini sürdürecek. Hatip’i bu mücadelelerinde de destekleyeceğiz. Sporcumuzu hem önceki başarılarından ötürü tebrik ediyor, hem de önümüzdeki mücadelelerinde başarılar diliyoruz. Bizleri, Akdeniz’i, Mersin’i ve halkımızı temsil edeceği karşılaşmalardan üstün başarılarla döneceğinden şüphemiz yok” diye konuştu.

“TÜM SPORCULARIMIZIN DAİMA YANINDAYIZ”

Sözlerine; “Hatip bizim gururumuz, onurumuz” diyerek başlayan Akdeniz Belediyesi Eş Başkanı Nuriye Arslan ise; “Dünya çapında başarılara imza atan genç sporcumuz Hatip’in, bundan sonra da başarılarını aralıksız sürdüreceğine inanıyoruz. Akdeniz Belediyesi olarak, spor kulübümüz bünyesindeki tüm sporcularımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Hatip’i de bu önemli yolculuğu ve mücadelesinde yalnız bırakmayacağız. Bu anlamda tüm sporcularımıza ve özelde Hatip’e başarılar diliyoruz” diye konuştu.

www.yenicizgihaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.